БългарияГероите на деня

Цацаров отличи Окръжната прокуратура в Пловдив

Наградата идва след 17 604 досъдебни производства за 2014-та и 2587 наказани

Окръжният прокурор Румен Попов бе посочен от Главния като отличникГлавният прокурор Сотир Цацаров отличи Окръжната прокуратура в Пловдив с почетна грамота и служебна благодарност за професионализъм, ефективност и добро качество на работата през 2014 г., при съществена натовареност. 

През изминалата година в района на Окръжната прокуратура в Пловдив са наблюдавани общо 17 604 досъдебни производства, а от тях 9 185 са новообразувани. В съда са внесени 2 333 прокурорски акта, а осъдените и санкционирани лица са 2 587.

В сравнение с предходните години расте броя на бързите и незабавни производства в Окръжната прокуратура. Съкращават се сроковете на разследване при все повече дела.   

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Ало, ПодТепето, събудете се, освестете се и ОТСТРАНЕТЕ буренясалите лява и дясна колона от страницата пълни с „предстоящи“ ЕПОХАЛНИ събития към наближаващата СРЕДА НА МАЙ’15 – ако се интересувате от впечатлението, което ми правите (подобно на МУТРАТА Кирил Николов). И прекратете досадното селяндурско албанско АЛАБАМИЗИРАНЕ на делничния разговорен език: България е ФРАНКОфонна.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина