БългарияГероите на деня

Борислав Инчев в „Южен“: Решаваме проблема с улица „Даме Груев“

Имаме пълна готовност за максимално бързо решение на проблема с „Даме Груев“, така че реконструкцията да започне веднага и улицата да бъде готова през 2016 г. Това заяви на среща с жители на район „Южен“ кандидатът за кмет от „Коалиция за Славчо Атанасов“ Борислав Инчев. Именно състоянието на „Даме Груев“ беше един от сериозните акценти, които жителите на района поставиха.

„Изграждането на пътен възел „Модър-Царевец“, проект започнал в мандата на Славчо Атанасов е вторият приоритет в работата ни, съвместно с Голяма община“, добави Борислав Инчев. Не на последно място – в бързо разрастващ се район като „Южен“, родители са поставили въпроса за изграждането на нови детски площадки, както и детски градини.

„През последните седмици се срещнахме с повече от 9 500 души в района. Наред с конкретните проблеми хората настояват категорично за едно – да изкореним бездушието у администрацията, служителите да проявяват човешко отношение към гражданите и да не поставят пречки пред бизнеса“, посочи Борислав Инчев. „Точно заради това са показали подкрепата си към Славчо Атанасов за политиката му на управление с човешко лице и принципа му кметът на Пловдив и районните кметове да имат приемен ден с граждани всеки ден”, допълни Инчев.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина