БългарияГероите на деня

Борислав Инчев е новият председател на ВМРО в Пловдив

Сред платната на видни пловдивски художници снощи в галерия „Ромфея“ с  пълно единодушие кметът на район „Южен“ Борислав Инчев бе избран за председател на градската организация на ВМРО под тепетата.

Секретарят на пловдивските воеводи и общински съветник Камен Шишманов представи кандидатурата на Инчев като млад човек, който ще консолидира организацията на ВМРО в Пловдив.

„Борислав Инчев е честен човек. Той може да носи тежести, енергичен е, смел  и работохолик. Това са много важни качества, които трябва да притежава един лидер  на ВМРО.“- подчерта Шишманов и допълни, че дори хората, които не присъстват на събранието по една или друга причина също подкрепят номинацията на Инчев. 

Борислав Инчев предложи и екипът с който ще ръководи пловдивската организация  на воеводите. Павел Милушев освен зам. кмет на район“ Южен“ ще бъде и зам. председател , Камен Шишманов – ще продължи да заема досегашния си пост  на секретар на организацията, а на  Александър Пецов, Иван Црънчов, Камен Христов  Димчо Петров , Инчев ще разчита при вземането  на важни  управленски решения.

Инчев заяви, че основната цел пред ВМРО в Пловдив са местните избори през 2019 година.

“ Искам състоянието на организацията след една година да е коренно различно от сегашното. Искам хората, които ще са във ВМРО да следват нашата голяма цел – управлението на град Пловдив. Това може да стане по два начина. Първият е пълна победа на изборите за кмет, а вторият е  да имаме толкова голям резултат, че никояпартия да не ни заобикаля като фактор. Това може да го постигнем само с хора, които твърдо вярват , че това е възможно.“- категоричен бе новоизбраният председател. Той подчерта, че за спечелването на местния вот след 3 години ВМРО ще разчита единствено на  труда и чистите си  намерения, а не на задкулисни машинации като ГЕРБ. 

„ Не бива да забравяме , че ВМРО е славна организация със славна история и  клетвата, която е положил всеки от нас при встъпването в редовете и е чест, гордост и отговорност.“ – заключи Борислав Инчев.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Когато Шишманов хвали някого, това не е много добре.
    Или се подмазва, или и похваленият е като шиши – „Не ме слушай какво говоря, а ме гледай какво върша“
    А иначе Борислав може и да свястно момче, но …времето ще покаже.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина