БългарияЕвала

Радостни обреди започва брачни консултации

Кампанията „Тя и той в брака“ ще помогнем на хората да са подготвени за живота „след сватбата“

ОП „Радостни обреди“ започва серия от семинари  по брачно консултиране под наслов „Тя и той в брака“. Те ще се провеждат веднъж месечно в периода  февруари – юли 2018г. Всеки един ще бъде на различни теми, обхващащи семейните взаимоотношенията между мъжа и жената, какви сме ние преди и след брака, как се променяме, когато кажем „Да“, как се променя нагласата ни към заобикалящия ни свят, ролите, които играем в брака, сексуалните взаимоотношения преди и след брака и най-важният въпрос – как да бъдем щастливи и удовлетворени и да правим щастлив и партньора ни.  Семинарите са изграден на основата на фамилната и интерперсонална терапия и ще включват теоретична част, практически техники и дискусия.

„От година планирам този курс и се радвам, че най-накрая неговото време дойде. Да обичаш и да бъдеш обичан е нещо прекрасно.  Любовта е магия, от която първоначално всички сме опиянени. Но в един момент ежедневието ни кара постепенно да излезем от тази магия и да започнем да си задаваме въпроси – защо ме дразнят нещата, които другия прави; това ли е човекът, в когото се влюбих. И се оказва, че нещата не са толкова прости и любовта сама по себе си не е достатъчна за един хармоничен и щастлив съвместен живот. Статистиката за 2016 г. показва, че при 2800 сключени брака в Пловдив област има 996 развода. Почти 1/3.  Надявам се, че с този курс ще помогнем на хората да са подготвени за живота „след сватбата“, поясни директорът на общинското предприятие Румяна Толова.

От ОП „Радостни обреди“ са поканили за лектори и консултанти двама от най-добрите и известни пловдивски психолози – Събка Дякова – Чехович и Стоичко Миличин.

Първият семинар на тема  „Бракът като огледало на самия себе си“ ще се проведе на 20 февруари / вторник/ от 18,00 часа в зала „Лотос“, намираща се в Дома на младоженците на ул. “Христо Г. Данов“ 34.

За записване:

Тел. 032/63 11 49

e-mail: radostni[email protected] и  на  Фейсбук страница: ОП "Радостни обреди"

Събка Дякова-Чехович е психолог с лична практика и писател. Завършила е психология във Велико Търновския Университет и множество квалификационни курсове в сферата на психоаналитичната, телесно ориентира, фамилната и др. терапии. Сертифициран фамилен терапевт. Актуално се обучава за Балинтов терапевт, член е на Българското Балинтово Общество.  Автор е на книги  с психологическа насоченост : първата ѝ книга„Фитнес за женската душа“ е издадена през 2012г. има вече три издания. Това е и име на цикъл семинари за личностно развитие и мотивация за жени, който тя води.

Най-новата ѝ книга „Любовта на разведената жена”  излиза от печат в края на 2017  и е сред най-продаваните книги в категория публицистична психология. 

Публикува психологически материали в личния си сайт www.harmonia-center.com  в социалните мрежи и др.електронни издания.

Определя себе си като щастлива майка /на двама синове/, удовлетворена жена и любопитно, играещо си с живота дете.  Семинарите, които води са интерактивни, живи , завлядяващи.

Стоичко Миличин е дипломиран магистър психотерапевт в областта на индивидуалната психология. С дългогодишен опит и специализации придобити в България и в чужбина. В психотерапевтичната си дейност съчетава методи както от традиционната така и трансперсоналната психология. В работата си в „Миличин център“ обединява екип от специалисти, чийто опит и уникални авторски програми са помогнали на много хора да открият пътя към личното и семейно щастие. В индивидуалната си практика успешно работи за решаване на проблеми от различно естество – фобии, депресии, личностни и семейни кризи, използвайки техниките на Когнитивната психология, Ериксоновата хипноза, Невро лингвистичното програмиране и други.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. здраво пријатељу. Била сам повређена и сломљена срца када се десио велики проблем између мене и мог мужа пре седам месеци у мом браку. толико страшно да је случај однео на суд за развод. рекао је да више никада не жели да остане са мном и да ме више не воли. Па се спаковао из куће и натерао мене и моју децу на тешке болове. Покушавао сам на све могуће начине да га вратим, после много мољења, али безуспешно. и потврдио је да је донео одлуку и да више никада не жели да ме види. Тако сам једне вечери, враћајући се с посла, срела своју стару пријатељицу која је тражила мог мужа. Па сам јој све објаснио, па ми је рекла да је једини начин да вратим мужа да посетим бацача чини, јер је и она то заиста урадила. Тако да никад нисам веровао у магију, али нисам имао избора него да послушам њен савет. Затим ми је дала адресу е-поште бацача чини коју је посетио. ДР апата. Следећег јутра сам послала е-маил на адресу коју ми је дала, а чаролија ме је уверила да ће ми вратити мужа у наредна два дана. Каква невероватна изјава!! Никад нисам веровао, па је разговарао са мном и рекао ми све што треба да урадим. Онда их радим, тако да ме је у наредна два дана, изненађујуће, мој муж који ме није звао у последњих 7 месеци звао да ме обавести да се враћа. Тако невероватно !! Тако да се вратио истог дана, са пуно љубави и радости, и извинио се за своју грешку и бол који је нанео мени и мојој деци. Тада је од тог дана наша веза била јача него раније, уз помоћ сјајног бацача чини. Дакле, саветоваћу вас ако имате било каквих проблема, контактирајте др апату на мејл: драпата4@гмаил.цом или га контактирајте на ВхатсАпп и Вибер на овај број: (+66 81 302 8552)..

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина