Паяци и фишове в Пловдив ще има и по тъмно

Евала

Общинска охрана с удължено работно време

Поради увеличения брой на сигнали за негламентирано паркиране в кв. Капана в петък и събота дежурни екипи на „Общинска полиция“ и „Общинска охрана“ са съставили общо 36 фиша на нарушителите.

Вече е създадена организация и по график екипи на двете служби ще дежурят в пешеходните и Сините зони и по тъмно, съобщи кметът на Пловдив Иван Тотев. В летните месеци униформените ще проверяват  и глобяват до 22 часа.

Общината е изпратила писмо за обучение на 10 нови служители от „Общинска полиция“, които да преминат през школата на МВР и след това, ще се включат към звеното.

Община Пловдив закупи и два нови паяка, с което репатриращите автомобили стават общо 5. Екипите ще следят за неправилно паркирани автомобили в града в светлата част на денонощието. В тъмната част се работи с екипи на „Общинска полиция“. За студените месеци дежурствата ще са до 20 часа, поясни кметът.

Споделете ни във:

5 thoughts on “Паяци и фишове в Пловдив ще има и по тъмно

  1. Много шум за нищо. Една две седмици ще дебнат , после колите пак ще кацат по главите на артаджийте в капана. Ще има строшени колчета под носа на шубелийте на общинска.

  2. @ Evala. Стига с тоя манталитет от 1985, че човек и пред жилището си не можел да спре. Спираш, ако имаш платено/свободно място или гараж. Не спираш в нарушение/за сметка на други шофьори или пешеходци.

  3. И пред домовете трябва да се дебне – да не би някой да паркира пред жилището си. А още паяци няма нужда се купуват – Пловдив и така си е в достатъчна паяжина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.