Изпод тепетоМнения

В нета наполовина по-евтино от мол

Купувачите zadrujno смъкват цените по американски модел
Image title
Докато пловдивчани обикалят на зей-пазар по търговските комплекси в свободното си време и цъкат с език на цените по витрините, софиянци се отвориха на новата американска мода на пазаруване със здрави отстъпки в http://www.zadrujno.bg/plovdiv.
Схемата в интернет е проста- колкото повече заедно пазаруват, толкова повече извиват ръцете на търговците да смъкват цените. В София стотици на ден вече хапват в скъпи ресторанти за 20 лв, ползват фотоепилация за 30 лв- екстри и процедури, които иначе стряскат с космически цени. Пресен пример- 156 души махат целулита за 30 вместо за 240 лева! Както и да го смяташ…
В http://www.zadrujno.bg/plovdiv не казват как договарят здравите отстъпки, но е нужен брой купувачи, за да се активира далаверата.  За да си струва наистина, всички оферти са качествени. Сайтът не е магазин за 1 лев! Само луксозни предложения за свободното време на супер ниски цени. В компания е винаги по-весело, затова си има и бутон „Подари на приятел”, ако ти е скучно или търсиш оригинален подарък.
 Търговията минава през ОББ, така че страшно за банковите карти няма. Обаче пловдивчани все още ги е страх да плащат в мрежата. Стискат картите, зяпат в моловете и се чудят как да се забавляват истински. А здравите оферти за Пловдив на луди цени вече чакат в http://www.zadrujno.bg/plovdiv. Направи си подарък – готин, евтин подарък!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина