Изпод тепетоМнения

Технократ, вписан в Книгата на Гинес, е новото попълнение в Областна администрация – Пловдив

Нов заместник – областен за рождения ден на Зико

Димитър Керин от Атака е назначен в екипа на Здравко Димитров

Инженер Димитър Керин от Атака, който на парламентарните избори бе под №3 в кандидатската листа на Обединените патриоти, е поредният новоназначен заместник-областен управител на Пловдив. Той встъпи в длъжност в понеделник, навръх рождения ден на областния управител Здравко Димитров. Така след Евелина Апостолова и Петър Петров от ПП ГЕРБ, Керин е третият заместник на Зико от квотата на коалиционните партньори. Той бе представен на екипа лично от Димитров.

43-годишният инженер има сериозен административен опит – три мандата като общински съветник, над 20 годишен административен опит в различни структури в Община Пловдив и седем участия в ръководството и състава на Районни избирателни комисии.

Инж. Димитър Керин поздрави колектива и заяви, че се надява дългогодишният му опит в административните структури да му бъде от полза и в настоящата му дейност. Той беше категоричен, че ще работи за просперитета и икономическото развитие на Област Пловдив.

Пожелаваме му искрен успех в работата за това общо благо!

Инж. Керин доби световна известност през 2011-а година, когато издателството на "Книгата на рекордите Гинес", цитирано от БТА, го включи в рекордите. „Първият обществен служител, уволнен заради компютърна игра, е българинът Димитър Керин,“ гласеше съобщението. Тогава изданието за рекорди описа Керин като бивш член на Общинския съвет в Пловдив и обяви, че е бил освободен затова, че "използвал служебен лаптоп за виртуално доене на крави" в компютърната игра "Фармвил" по време на важни заседания. Година по-рано с това си действие той си спечели „Златен скункс“. Приемайки „високата“ награда, съветникът от Атака сподели, че ще преотстcъпи златния скункс на кмета Славчо Атанасов, "защото от 9 милиона за инфраструктурата 0 лева се връщат за Пловдив.

Куриозният случай, в който страстта към популярната facebook игра Farmville "изяде главата" на общински съветник в Пловдив, стигна дори и до BBC

След представянето на Димитър Керин, целият колектив на Областна администрация – Пловдив поздрави областния управител Здравко Димитров за рождения му ден.  С много цветя, подаръци, пожелания за здраве, лично и семейно щастие, благополучие и просперитет, колегите демонстрираха своето уважение към г-н Димитров.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина