Изпод тепетоМнения

Мис Под тепето- от четката и театъра до короната

Милиана обожава народните песни, играе от 3 години в пиесата „Апостола“ и прави страхотна баница


Време е да ви представим по-подробно нашата, пардон, вашата красавица, спечелила титлата Мис Под тепето с вота на читателите. Милиана Танчева е на 16 години и скоро ще се включи в първата ни инициатива. Въпреки крехката си възраст е изградила сериозен план за бъдещето си, свързано с нещо любимо. Като всяка супер красавица и тя като малка е искала професионално да се разхожда по световните подиуми. Само че сега това й се вижда смешно, след като е осъзнала страстта си към химията и фармацията. Още по-голяма любов изпитва към красивия си и висок брат, както тя сама го определя. Той е спортист и най-важният урок, който придава на малката си сестричка, е да притежава и да владее майсторски спортната злоба. Баткото Тони и Милиана постоянно се борят както словесно, така и физически. Но пък умират един за друг и си липсват силно, когато не са заедно. При дефилирането на конкурс, кажат ли моето име, той става да крещи и маха с ръце. Много е сладък. Също така ми е най-хубаво да излизам с него и приятелите му. Ние и тренираме заедно. Тони учи малките дечица на борба. Той ме вдъхновява, говори с топла обич Милиана за 24-годишния си батко.

Image title
Когато е самичко, нашето мило момиче рисува. По фантазия изобразява голи тела, наръфана ябълка или целувка.
Милиана танцува народни танци вече около година. Милее за фолклорната ни музика и поздравява постоянно приятелите си с нея. Пея ужасно, но обичам. Правя го с цяло гърло и цяло сърце на любимите ми народни песни, смее се шумно г-ца Танчева.

А от много време се занимава и с театър. 3 години подред играе в пиесата „Апостола“ пред публика. Скоро ще пътува до Сопот с майка си специално заради постановката „Българи от старо време“.
Освен че е хубава,  е и любознателна. Милиана се информира всеки ден за нещата в света. Чувства се добре, когато е подготвена на различни теми.

Image title
Въпреки супер фигурата си, миската обича широки и удобни дрехи. Стилни, разбира се и задължително с колан. Не излиза без този аксесоар. Обожава ултрависоките токчета и през лято, и в ледена зима. Слуша всичко без чалга.
И на всичко отгоре готви кексове и баници.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина