Изпод тепетоМнения

Честит Ден на просветата!

Абитуриентите честваха 24 май с чалга и гюбек по булевардите

Всеки зрелостник с бутилка уиски до бала

Полиция наблюдава нарушителите, висящи от автомобили

Честит ви 24 май? Абитуриентите честваха Деня на просветата, културата и славянската писменост с люта чалга, тежък гюбек, кичозни тоалети, силиконови прелести и голи тела на старта на кратките тази година балове под тепетата. Възпитаниците на Спортното и СОУ Патриарх Евтимий превърнаха рампата на хотел Тримонциум в дансинг и пивница. Сякаш като по заповед повечето от тях слязоха от автомобилите си пред Тримона с бутилка уиски в ръка, от която се клатушкаше нещо по дъното. Шишетата бяха пресушени още на път за голямата вечер, докато зрелостниците и компаниите им висяха от прозорците на колите си и подскачаха в ритъма на поп фолка или хип хопа. 1,2,3… 12       , брояха знойни девойки, чийто прелести съвсем неслучайно преливаха от пестеливите им деколтета. Един път се живее, един път се мре. Нека да се забавляваме, пък каквото е, философски посрещна апетитната си съученичка с бутилка Паспорт едричък момък. И, естествено, преброи до 12.

Полицай стягаха реда, а пътни такива изброяваха нарушителите, тъй като на абитуриентите е забранено да висят от прозорците на колите по пътя към хотела. Забраните обаче не ги спряха. Дори напротив. Най-бойните от тях дори удариха гюбек директно на булевард Цар Борис III Обединител. Възпитаничка на бившата Лиляна се движеше с процесия от музиканти, които на покрива на старо беемве биеха барабани. В един момент, когато тапата пред Тримона стана тотална, всички излязоха на асфалта и му друснаха един танц.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

  1. Ами обувките! Движеха се като робокопи. Николетки, Златки и прочее курваляци явно са им примера за подражание. И то не само за дрехите. Точно такива кукли са най- удобни на кукловодите.

  2. Баси кифлите! Сигурно денонощно гледат Планета. И всичките като от калъп- бели роклички със златни коланчета. Пред Тримона имаше поне 15 с еднакви рокли.

  3. Полицаят, който е сниман в гръб – следеше да не се завива обратно, на светофара на „Греми“. При това го правеше много авторитетно и всички се събразяваха… Бях там и останах впечатлен от професионализма му! А тия с бутилките само се возеха и не нарушаваха нищо мисля…

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина