Безплатни мастър класове за IT общността в Пловдив

Изпод тепето Новини
Мастър класове за IT

Събитие от поредицата Connect IT идва в Пловдив на 23 юни с два мастър класа от водещи IT специалисти

Второто събитие за България от международната поредица мастър класове на Endava – Connect.IT – ще се проведе в Пловдив на 23-ти юни, четвъртък, от 18:00 часа в хотел „Империал“, а входът е безплатен след регистрация.

Connect.IT е концепция на Endava, британската софтуерна компания с офиси в Пловдив, София, Варна и Русе, която цели изграждане и укрепване на диалога между IT специалистите в местните технологични общности чрез организиране на срещи за професионалисти, улесняващи споделянето на опит и създаването на професионална мрежа от експерти от различни области в градовете, в които оперира компанията.

Мастър класовете са безплатни за всички желаещи да се присъединят и да станат част от тази платформа за обмяна на опит и споделяне на най-добри практики.

Участниците на събитието в Пловдив ще имат възможността да се запознаят с двама от водещите IT специалисти на компанията в България, а именно Велимир Полянов, софтуерен архитект, чийто мастър клас е озаглавен Code Quality & SOLID principles, и Владимир Куванджиев, ръководител на дисциплината Applications Management, който ще говори за DevOps.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.