БългарияКриминалеНовини

Пребиха шофьор на линейка

Бил на сигнал за катастрофа между лек автомобил и каруца, в която имало ранено дете. Той е настанен в болница с комоцио и опасност за живота. 

естима мъже на възраст между 26 и 43 години са били задържани за нападение над шофьор на линейка, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас, предаде БТА. Инцидентът е станал около 18:30 часа на пътя между Руен и Ябълчево ден преди Великден.

Водачът на линейката е реагирал на сигнал за пътен инцидент между лек автомобил и каруца, в която имало осемгодишно дете, получило наранявания.

Шофьорът е транспортиран в Университетската многопрофилна болница за активно лечение в Бургас, където е настанен в отделение “Неврохирургия“ с комоцио и опасност за живота. 

Пред БТА говорителят на полицията Цветелина Рандева уточни, че пътнотранспортното произшествие е било по вина на водача на лекия автомобил – 18-годишен младеж, който е получил свидетелството си за управление преди едва пет дни.

При медицинския преглед, извършван от страна на служители на “Спешна помощ“ – Руен, майката на пострадалото дете – 32-годишна жена започнала да крещи и да се държи агресивно. Жената била подкрепена от нейни близки във видимо нетрезво състояние. Заедно те нападали словесно шофьора на линейката и искали да се саморазправят с него, като са успели да му нанесат удари с юмруци по лицето и цялото тяло, уточни Рандева. 

За да предотвратят ескалация на напрежението, двамата полицейски служители на място са произвели със служебното си оръжие няколко изстрела във въздуха. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина