АктуалноБългарияВластГласовеИзбориМненияНовини

Има готов проект за промяна на Конституцията – ВИДЕО

„Баща ми няма нищо общо с „Подпорната стена“ на Алепу“ заяви новоизбраният председател на правната комисия в НС Стою Стоев

Има написан текст – готов проект за промяна на Конституцията, който ще се обсъжда, може би, още следващата седмица, каза в неделя сутрин пред Би Ти Ви новоизбраният председател на правната комисия в НС Стою Стоев от коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“. Стоев обяви, че номинацията му е направена в коалиционен формат, като е бил подкрепен от всички 64 народни представители на ПП-ДБ.

Той изрази мнение, че промени в Конституцията са възможни още в този парламент.

Стоев заяви в ефир, че баща му няма нищо общо с т. нар. „Подпорна стена“ на Алепу, по повод изненеса информация от разследващия сайт BIRD.bg, според която бащата на депутата е старши съдружник в „Комидор“ АД с инвеститорите в скандалния „подпорен хотел“.

Вижте цялото интервю във виедото.

Според Стоев е притеснително, че след искания за отстраняването на Гешев от двама различни министри на правосъдието, нищо не е последвало, а след като ГЕРБ са поискали това, членове на Висшия съдебен съвет са вкарали такова искане. „Това е изключително притеснително и повдига изключително много въпроси за действително голямото политическо влияние“, каза председателят на правната комисия в НС.

Снимка: стоп кадър/архив

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина