БългарияВластИзбориИзпод тепетоНовини

Депутати се биха с юмруци в Парламента – ВИДЕО

Народните представители Радостин Василев и Искрен Митев са си разменили удари, като грозната сцена се е разиграла зад гърба на водещия заседанието на Народното събрание – председателя Росен Желязков, съобщава 24 часа, като се позовава на разкази на депутати, тъй като боят е станал извън обхвата на телевизионните камери, които следят пленарното заседание.

Битката се е разиграла по време на петъчния парламентарен контрол, в края на въпроси към премиера Николай Денков, докато на трибуната е депутатът от БСП Борислав Гуцанов.

Тогава Искрен Митев и съпартиецът му Настимир Ананиев тръгват да излизат от залата през врата, която се пада зад председателската трибуна. В този момент Радостин Василев, който напусна ПП, след като публикува запис как в партията обсъждат предстоящата сглобка с ГЕРБ, влиза в разговор с председателя Росен Желязков. Настояването му е да получи втори въпрос към премиера Денков, но е порязан, че като независим има право само на един.

Минаващият наблизо Искрен Митев му подвикнал нещо, след което Радостин Василев го нападнал. В суматохата успял два пъти да удари с юмрук Митев преди да бъдат разтървани, разказаха депутати, които са станали свидетели на битката. 

От изданието напомнят, че Искрен Митев често влиза в груби разпри с опозицията – Прекъснаха заседанието на НС заради обиди, заплахи и дърпане – ВИДЕО

Порицаха Костадинов и Митев за цирка в Парламента на 1–ви юни

Снимка: скрийншот – Росен Желязков наблюдава боя, докато Борислав Гуцанов се опитва да се изкаже от трибуната в парламента

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Тия певдставления ги уговарят предната вечер.

    Разпределят пакетчетата с КЕТЧУП.

    Фотографират и филмират синини и крясъци.

    ДАЖЕ НЕ ИМ ЗАПОМНИХ -НЕ, АМИ ДОРИ НЕ ИМ ПРОЧЕТОХ ИМЕНАТА – ПОНЕЖЕ ТАКАВА ИМ Е ИДЕЯТА ЗА ТВ-ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО (не струва скъпо, нашите козметички ще ви представят ИЗГОДНО…!)

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина