БългарияИзбориНовини

bTV и Антон Хекимян се разделят

. Вчера стана ясно, че директорът „Новини, актуални предавания и спорт“ е подал оставка, а днес от телевизията съобщават, че я приемат с незабавен ефект. Раздялата идва вследствие на неговото решение да продължи в друга професионална посока, се разбира и от двете страни.

“ Компанията благодари на Антон Хекимян за професионалния му принос през последните 17 години и отчита усилията му за превръщането на bTV в една от най-обективните и надеждни медии в България“, се казва в изявление на бТВ.

В междинния период, главният изпълнителен директор на bTV Media Group Ралф Бартолaйт ще отговаря за новинарското съдържание, заедно с главния редактор на bTV Новините Веселина Петракиева, с главния редактор на „Актуални предавания“ Искра Владимирова и с мениджъра уеб съдържание & изпълнителен продуцент на редакция “Спорт“ Владислава Лазарова. Като журналист във „Франкфуртер алгемайне цайтунг“ в Германия, кореспондент и ръководител на бюрото в Москва и Лайпциг на Deutsche Presse Agentur (dpa), г-н Бартолaйт има отличен предишен опит като политически редактор и чуждестранен кореспондент.

„bTV винаги е била изключителен работодател и като медия се стреми към професионализъм според най-високите стандарти“, каза Антон Хекимян.

Национални медии вече предположиха, че решението на Хекимян е той да се гмурне в политиката. Според различни публикации той е бил забелязан в близост до централата на ГЕРБ, а това е причината да се лансира версията, че той може и да е изборът на партията за кандидат за кмет на София.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина