БизнесГрадътНовини

Пловдив като инвестиционна дестинация на форум в САЩ

Предимствата на Пловдив като инвестиционна дестинация ще представи зам.-кметът по образование и бизнес развитие Стефан Стоянов пред американски инвеститори. Това ще се случи в рамките два форума, които се организират от Българската агенция за инвестиции (БАИ) в Съединените американски щати.

Участието на зам.-кмета в инвестиционните конференции, в които ще се включат високопоставени представители на българската администрация, мениджъри в международни компании и водещи инвеститори в България, е отлична възможност да се популяризира дейността на Община Пловдив, както и възможностите за инвестиционна дейност в региона.

„Икономиката на Пловдив се развива изключително бурно, но трансформацията към по-високотехнологичен бизнес продължава. За това за нас е важно да продължим да популяризираме града и местния бизнес и да разширяваме бизнес възможностите за търговия и инвестиции“, коментира Стоянов.

Форумите ще позволят и директни срещи с представители на бизнеса и разговори за бъдещи инвестиции у нас. Двете инвестиционни конференции ще се проведат между 5 и 9 декември т.г. в Сънивейл, Калифорния и Портланд, Орегон в Щатите.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина