АктуалноГласовеГрадътИзбор на редактораИзбориНовиниОбщина Пловдив

Зико: Ще работя с районните кметове както досега

„На ГЕРБ желая успех. А аз ще преосмисля решението си за следващите избори, след толкова обаждания за два дни”. Това коментира относно предстоящия местен вот кметът Здравко Димитров, който излезе днес пред медиите и съобщи, че няма да се съобрази с призива на Бойко Борисов и няма да хвърли оставка, но за сметка на това ще напусне партията.  

„На автопилот няма да оставим Пловдив, аз съм отговорен човек. Избран съм с програма, която хората са одобрили и която изпълняваме”, обясни Зико но не отговори на въпроса на Под тепето коя точно част от въпросната програма е изпълнил.

„Аз съм сигурен, че съм прав. Сигурен съм, че са го заблудили. Тотев го е заблудил”, коментира решението на вече бившия си партиен лидер.

Димитров заяви, че до него е стигнала информацията, че част от поканите на срещата на ГЕРБ в „Империал” са били изненадани от случилото се там.

Даде знак, че ще има преструктуриране в екипа му, което значи само едно- единственият член на ГЕРБ сред заместниците му Пламен Панов да бъде отстранен от длъжност. Районните кметове обаче също са от ГЕРБ, а в разгорялата се политическа свада кметът ще трябва да търси общ език с тях.

„Ще работя с районните кметове както досега. Аз не ги деля, и аз съм бил районен кмет. Ако те не искат да работят с мен е друг въпрос”, допълни Зико.

„ Ако ГЕРБ блокират решенията, те ще блокират работата в града. Аз съм избран от пловдивчани, това не са мои лични решения, а са за града. Ако ГЕРБ искат да спечелят избори трябва да работим заедно. При мен битка няма и не е имало. И съм мълчал, защото съм дисциплиниран. Ако беше Тотев на мое място щеше да търчи всеки ден до София, както го е правил”, подчерта Здравко Димитров.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

Един коментар

  1. Щял бил милият баскетБОЛЕН мозъклия дето не идваше на работа през кризисни ситуации щял „…ДА РАБОТИ КАКТО ДОСЕГА“…?

    А?

    Ох, олекна ми, камък ми падна от сърцето! А на тебе?

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина