АктуалноГласовеГрадътИзбор на редактораМненияНовиниОбщина Пловдив

Зико е на път да постигне непостижимото

Кметът е тръгнал да прави исторически подвиг- да обедини феновете на Ботев и Локомотив

Кметът Здравко Димитров е на път да постигне непостижимото. В оставащите 267 дни до края на мандата си той май няма да открие нито един важен за града обект. Няма и да свърши кой знае каква друга работа по същество, тъй като бюджет Пловдив скоро няма да има. Но пък вече почти  направи това, което нито един кмет в новата история на града не е правил- да обедини феновете на Ботев и Локомотив.

Онази вечер протестираха феновете на Ботев. А днес привърженици на Локомотив чакаха кмета на кафе и също се заканиха да излязат по булевардите. Димитров пък отново се увъртя в обещанията си и обяви, че вероятно ще изтегли предложението си за ново финансиране на Колежа, а в понеделник е насрочил среща с представителите и на двете футболни общности. Защото „Да се разберем всички на кой колко пари има, количествено-стойностни сметки да видим за единия и другия стадион, да бъдат завършени”, както се изрази Зико. Но дори самият той не си вярваше- пари за пълното завършване на стадионите няма. Няма и да има.

Та в понеделник всички ще седнат на една маса, ще си побъбрят, а феновете на двата клуба ще станат още по-единни в отношението си към властта.  И вероятно протестите ще продължат.

Ботевисти и локомотивци едва ли ще излязат по улиците рамо до рамо. Но жълто-черната и черно-бяла общности вече са единни в неприязънта си към Зико и екипа му заради заигравката му със стадионите и задънената улица, в която той сам се набута. Задънена улица, от която излизане няма. Ударът в стената е неизбежен. Отблизо тази катастрофа ще наблюдават и двете агитки,  тъй като ще е зрелищно. Ако пък направят това ЗАЕДНО, то кметът ще има поне един повод за гордост от катастрофалния си мандат- ще е постигнал непостижимото, а това ще е исторически подвиг. Може да стане Зико Обединителя. Стадиони няма да има, но някой от общината поне за Нобелова награда за мир може да го номинира. Та да има поне един повод за шампанско в този мандат.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

8 коментари

 1. За сведение на двамата ГЕРБави мускулести мощняци баскетБОЛЕН мозъклия и банкянски ритнитопковец

  ПЛОВДИВ =ВТОРИЯТ БЪЛГАРСКИ ГРАД= НЯМА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ!

  Няма пенсионери. Няма работници. Няма ученици ЛИ? Има две Чети озверяли за плячка глутници (престъпници =ОПГ= като Каморра срещу Ндрагетта) които тероризират града докато кукловоди, власт и МИЛИЦИЯ доволни потриват ръце: КЕЛИПИР!

  Маршрутки-частници преструващи се на автобуси + таксита + колелета /колодруми /велоалеи +тротинетСкутери +магарен… пардон, глобяват по Най–ДългатаПешеходна В Галактиката…

  КАДЪРНИЦИТЕ ОТ СЕЛСЪВЕТА –АМА ОТГОРЕ ДОДОЛУ– СЛЕДВА ДА БЪДАТ ИЗРИТАНИ ЗАЕДНО С ВСИЧКИТЕ „ИНСИНЕРАТОРИ“, „ОП“, „ОИ“, И КАЛИНКИ И „КОНКУРСНО“ НАЗНАЧЕНИ СИНЕКУРИ.

  БУНТ НА БАБИЧКИТЕ = СТИГА ЧАСТНИЧЕСКИ СТАДИОНИЗМИ!

  ЕДИН ГРАДСКИ СТАДИОН ПЛОВДИВ ДА СЕ ПОДДЪРЖА, ТОЛКОЗ!

 2. Поредната интрига на Иван Тотев.Всички спряха да говорят за огромните му далавери,които извърши в Пловдив.Прехвърли фокуса срещу Зико.
  Защо никой не говори за Колодрума???
  Защо никой не говори за Каменница???
  Мамин Ваньо унищожи Пловдив и продължава да го прави всеки ден.Той и ГЕРБ дърпа надолу,но язно Бойко е сляп.

 3. В най-ново време нъдреците СТАДИОНИЗИРАТ селищата -даже и Древни, макар и „ВЕЧНИ“, майно льо- като ИГРИЩА НА ЧАСТНИ клубове ги третирВат като Национални Съкровища – – – докато

  занемаряват истинския единствен скъпоценен (безКЕЛИПИРен)

  ГРАДСКИ СТАДИОН ПЛОВДИВ

  1. СТАДИОНИЗМЪТ не е философска школа, а е психическо отклонение довеждащо до лъже-религиозна Секта. ГАНГ.

   Заразата се предава орално, чрез диви крясъци.

   ГАНГстерите са буйни, шумни, неразумни, алчни и кръвожадни. В емблемата им неизменно присъства Цвят ЧЕРЕН.

   Нито *р*восъдието нито *р*вославието се интересуват…

 4. Най-малоумният кмет на града( и то със сериозна разлика спрямо втория) за последните около 8000 години! Къде го изкопаха това чудо на чудесата и самите герб не знаят!

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина