АктуалноГласовеГрадътИзбориМненияНовини

Здравко Димитров на протеста на ГЕРБ в защита на Бойко Борисов

Снимка: Юлия Лазарова за Дневник

Кметът Здравко Димитров отиде на протеста на ГЕРБ в защита на задържания партиен лидер Бойко Борисов пред Министерски съвет. По същото време градоначалникът трябваше да открие завършения Форум Север, но заради събитията от снощи церемонията бе отменена.

На жълтите павета са и почти всички общински съветници от най-голямата опозиционна партия, както и редови членове от Пловдив. Те са се организирали още снощи, а рано тази сутрин са се отправили с автомобили към столицата.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

 1. Я стига глупости.Мамин Ванчо превзе всичко в центъра на Пловдив и направи хотели на родата.На мама,на бати,на стринка…..иначе нищо няма горкият.Всички от хотел Империал излязоха,,уж,,в отпуск преди да затворят цялата държава.Всичко се знае предварително за тях.Народа да му мисли без пари и за хляб и лекарства.

 2. Добре е да се провери дали кметът и другите кметчета са отишли в София със служебен транспорт. На митинга те са в качеството на партийци, а не на органи на властта, и съответно е нарушение ако ползват държавни коли и харчат народни пари.

 3. Сега се вижда кои пловдивски политици на всякакво ниво са бозали народни пари от цицката на Б.Б. Страх ги тресе, горките…

  1. Уважаема госпожо
   По времето на Др Чомаков беше по-зле
   Попитайте Др Антоанета Томоеа как с малката си заплата си поръча бял мерцедес от Германия
   А Гърнето???
   Всички да си докажат имущественото и спестяванията

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина