Викове „Оставка!“ към архитект Балчева (ВИДЕО)

Актуално Власт Градът Новини Под ножа

Кметът: Не виждам проблем. Те си работят хората

С викове „Оставка“ посрещнаха и изпратиха към заседателната зала на Общински съвет тази сутрин протестиращите пред ГДК зам.-кмета по устройство на територията арх. Невена Балчева.

Арх. Балчева получи редица въпроси от недоволните срещу презастрояването на града. Те я попитаха и дали защитава частни интереси или тези на пловдивчани.

По думите ѝ, винаги неин приоритет е подобряването на градската среда и повече озеленяване.

От ИК „Да спасим парка зад хотел Санкт Петербург“ заявиха, че тече подписка за оставката на Балчева и вече има  събрани над 1000 подписа.

Кметът Здравко Димитров също се спря при протестиращите, а Асен Костов му заяви, че не трябва да се допуска застрояването на 200 000 жилищни квадратни метра.

“Не мисля, че са 200 000. Сега ще гласуват, ще видим, коментира Зико. На информацията за онлайн подписката срещу заместника му, Димитров каза, че не вижда проблем и че хората там си работят.

Заседанието на ОбС може да проследите ТУК.

Споделете ни във:

5 коментара за “Викове „Оставка!“ към архитект Балчева (ВИДЕО)

  1. В Пловдив не допускаме никой от десетината ЗАМ-ове, калабалък РАЙ-ове или даже самият баскетБОЛЕН КлЕТ =ПОСЛУШНИК= нито назначеният без КолегиаленКонкурс за ГладАрхитект ПОСЛУШНИК плужек, нито парашутираният от Ючбунар за Фюрер на Трихълмието Грозен да …палуват.

    “…Те я попитаха и дали защитава частни интереси или тези на пловдивчани…” – къде ти, СелСъветът е СГОВОРНА ДРУЖИНА!

  2. Гьонсурарът гербомилиционерски не виждал проблем…в краденето, космическата корупция на властта му и калинките в нея, не вижда проблем ,че продължава подетата от съпартиеца му стратегия по окончателното съсипване на Пловдив и ограбването на бъдещето, на живущите в него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.