АктуалноГрадътЗабравеният градИзбор на редактораКултураНовини

Въпреки всичко: Продължава строежът на оградата на Небет тепе

Строителството на оградата около Небет тепе продължава с пълна сила. Металните заграждения вече обикалят все по-голяма част от археологическия обект, въпреки становищата от Министерство на културата, че охраната трябва да се извършва с видеонаблюдение. Поставянето на преградата не е съгласувано с висшата институция, което се тълкува от пловдивчани като незаконно решение на местната власт.

На изпратените от читатели на „Под тепето“ снимки се вижда, че продължава да се излива бетон и поставя металната преграда във все по-голяма част от археологическия обект. След като Министерството на културата категорично отговориха, че става дума за несъгласувана част от проекта, защо продължава строителството – което явно ще трябва да се премахва след това, питат пловдивчани?

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

11 коментари

  1. Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:– https://do.my/aman

    1. Ама писане, разходи се човеко по Европа. Що си като бай Ганьо – “Кво ще й гледам на Виената…” – твориш глупости. Има, има отради и трябва да ги има! Стега петканини са спирали Пловдив.

  2. Естествено, че е нужна ограда. А след една година и каса с билети! Не може в Гърция, Турция и Италия да се плаща, а тук всичко да е безплатно. Така ще се засили и интереса на чуждестранните туристи да посетят Небет тепе!

  3. Много ясно, че трябва да има ограда. Разходете се – Италия, Франция, Белгия. Стига са спъвали Пловдив милиционерите петканини. По-злобни и по-алчни същества, досега не е имало. Те не са човеци, те са вредни и опасни за града ни.

  4. Естествено, че ще продължава, какво казва корумпето Петров и жена му Бакалова няма значение, едни провинциални невежи. В Гърция, Италия и къде ли не арх.обекти са с ограда, източната порта, одеона и форума също, само на небет тепе им пречи

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина