Вандали рисуват по боядисаните стени в подлеза на Чифте баня – СНИМКИ

Актуално Гласове Градът Криминале Новини

Част от почистените и новобоядисани стени в подлеза на Баня Старинна вече са надраскани от вандали, съобщиха читатели на Под тепето.

Припомняме, че Ремонтът на най-големия пешеходен подлез в Пловдив – ГАЛЕРИЯ започна преди 3 седмици.

Още през първия му етап с пясъкоструйна машина от ОП „Чистота“ започнаха премахването на част от вандалските надписи, а само преди ден публикувахме мнението на пловдивчани, които ежедневно ползват съоръжението и твърдят, че козметичните дейности в подлеза на Чифте баня се извършват без мисъл за преминаващите и тяхната безопасност.

Заради ремонта осветлението в подземния проход е изключено и това саздава предпостваки драскачите да се изявяват по боядисаните стени.

От район „Централен“ съобщиха, че то ще бъде включено след края на ремонтните дейности, като през това вереме ще бъде подменено с ново LED осветление.

Споделете ни във:

2 thoughts on “Вандали рисуват по боядисаните стени в подлеза на Чифте баня – СНИМКИ

  1. Това, което се извършва и беше извършено в подлеза е просто отбиване на номера без особен смисъл, защото с нищо няма да подобри преживяването от преминаването през това пространство. Мръсотията и уханието на фекалии и урина ще си останат, тавана ще продължи да се руши и да застрашава преминаващите, ел. кабели ще продължават да висят и да чакат някой да получи токов удар, дупките по пода ще си останат, стълбите ще продължат да се поклащат под краката, майките и бащите ще продължават да се кълчат докато пренасят детските колички на горе и надолу през непригодните за целта коловози датиращи от 70-те – 80-те години. Така че графитите, които се появяват в подлеза от време на време, всъщност освежават обстановката. Обстановката в подлеза е всъщност доста представителна за състоянието на Пловдив като цяло и на неговите жители, а именно липса на каквато и да е хигиена- лична, социална, умствена и пр.

  2. Разни гамени се смятат за над всички и рушат направеното…

    Вандализмът е изключително отвратителна човешка постъпка и трябва да бъде наказван с цялата строгост на закона!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.