В общината не знаят кога ще стартира изграждането на пробива под Централна гара

Актуално Гласове Градът Изпод тепето Новини
робива под Централна гара

„ Този въпрос е интересен въпрос, актуален, но той трябва да бъде към НКЖИ”. Така кметът Здравко Димитров отговори на Под тепето на питането относно първата копка на пробива под Централна гара. Оказа се, че от Националната компания все още не са влезли в контакт с общината, за да информират кога ще стартират строителните дейности

„Г-н Папукчийски знае графика. Наше беше желанието да се почне от южната страна, за да влияе по-малко на трафика в града. Те си го движат, когато дойде време и когато имат готовност естествено, че ще се свържат с нас. Важното е, че запазихме пътната връзка Бетонен мост- проектира се нов мост. Те ще си инвестират в сервитута, а общината в развръзките”, обясни Димитров.

Споделете ни във:

6 thoughts on “В общината не знаят кога ще стартира изграждането на пробива под Централна гара

 1. Невероятна глупост сътворена от глупаци!В Пловдив да вкарват улици под земята.Имаме достатъчно красноречиви примери за неудачността на тази идея.Чудя се кой болен мозък предложи тази идея!Ще се закопаят милиони левове без ефект.Обществеността трябва да се допита.Къде са КАБ,САБ,инженерите?Защо мълчат?Къде са пловдивчани?Къде са медиите,защо мълчат??

 2. Някой да е виждал случайничко при най-кротък дъждец на к’во мяза подлезчето до коловозите? Дето е плитко, щото пешеходно?

  Гемиите под Пощата са документирани с фото- и видео- запазени из Музеите.

  Само будали копат подлези в Град Пловдив.

  (Каквито не липсват из управата ни, майни = няма ли „заслужен отдих“ за тях, че да видим бял ден?)

 3. БаскетБОЛНИЯТ мозъклия сбърка, та си призна (цит.):

  „…Те ще си инвестират в сервитута, а общината в развръзките”

  Преведено на прост Език Свещен това значи, че железничарите В РАМКИТЕ НА ИМОТА СИ ще изкопаят дълбоко в чорбата една дупка, а оттам нататък Градът да се оправя как, защо, дали, доколко ще се провре към дупката. Те аслЪ „развръзките“ са голямата беля, бе Зико!

  Явно на железниците им е по-изгодна далавера с дупка и съсипия на централна градска зона пред и отвъд гарата, отколкото премостване с ажурна структура високо без да се завземат площи, квадратури и територии…

  Щели да профучават със 120 км/ч покрай Малка Гара Пловдив без даже да си снишат рогите-пантографи…

  Дедите ни мъдро бяха сложили Станцията далеч ИЗВЪН Града, та дотам се пътуваше с файтон по прашната улица Станционна.

 4. Папукчийски ще се отметне от ангажиментите за бетоновия мост.Видно от неяснотите в момента по започването на пролива под гарата, той си прави каквото си поиска и няма респект от никого!

 5. Откъде пък да знае Зику… той е подставено лице. Той не е кмет на града. От него нищо не зависи, той нищо не знае, нищо не може да се направи… зависи „отгоре“. Абе, „управление с човешко лице“.

 6. А пък ние не знаем, така ли ще бъде, както е на картинката, тоес целият булевард се пъха под земята и задруствания по уличките наоколо или все пак по една лента ще излиза на кръговото пред гарата, за да не се мъчат пътуващите в други посоки? Съдейки по някои идиотски решения напоследък, не съм оптимист.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.