Украинското знаме се вее на Альоша

Актуално Гласове Градът Живот Новини

„Да живее свободна и независима Украйна. Не на войната, Путин трябва да бъде спрян!“, призова авторите на акцията

Гигантско украинско знаме се вя днес по обяд на паметника на Альоша. Акцията бе дело на инициативата „Свободна Украйна“ и в нея се включиха няколко души. Гранитния камък на съветския войник бе покрит в синьо и жълто, с послание за мир в атакуваната от Русия суверенна държава.

Украинското знаме бе разпънато от общинският съветник от Демократична България Владимир Славенски и Йоно Чепилски от ДСБ- Пловдив. „Да живее свободна и независима Украйна. Не на войната, Путин трябва да бъде спрян!“, призоваха авторите на акицията.

Споделете ни във:

20 thoughts on “Украинското знаме се вее на Альоша

 1. Всичко е лични пристрастия и интереси по тази тема. Искаше ми се същите хора, които сега правят демонстрации и тези, които се въртят по телевизиите с пяна на устата, да правиха същото при войната в Донбас от 2014, при нахлуването на САЩ в Ирак, Сирия, Афганистан, пучовете в Либия, Египет, войната в Югоизточна Турция. Защото човешкият живот е еднакво ценен за мен навсякъде по света. Разбира се украинците и руснаците са ми по на сърце и се надявам това да приключи бързо.

  1. Ами нали индустриалцитр произвеждащи оръжия трябва да забогатеят,а?
   Гледайте филма с Леонатдо Дисаприо
   DONT LOOK UP
   НЕ ГЛЕДАЙ НАГОРЕ НЕБЕТО
   ЖИВЕЕМ БЕЗ ДА РАЗБЕРЕМ ЧЕ ВСИЧКО Е БИЗНЕС
   ПАРАТА Е МАЙКА НА ВОЙНАТА
   КОЙ МУ ДРЕМЕ ЗА ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА?

 2. По-скоро спрете НАТО И ЕВРОБАРДАКА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРОВУКАТОРИ НА ВОЙНИ ОТ 2ТА СВЕТОВНА НАСАМ.ЗАРАДИ ТЯХ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА ЩЕ СКОЧАТ.БОКЛУЦИ УТРЕПАНИ СТЕ ВИЕ ФАШИСТИИ МЕДИЙНИ.КАК ТАКА МНОГО СТРАШНИЯ ВИРУС СПРЯ.МЕДИЙТЕ СА ПЛАТЕНИ 100% В ТОВА СЕ УВЕРИХ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.