Тръгна онлайн подписка с искане за освобождаването на Богомил Грозев

Актуално Гласове Градът Новини Под ножа

200 души подкрепиха петицията за ден

Онлайн подписка с искане за освобождаването на Богомил Грозев от поста директор на Общински институт „Старинен Пловдив” стартира преди броени часове. Близо 200 души са подкрепили петицията за последните 24 часа. Автор е Любомир Чакъров от сдружение „Аз обичам Пловдив”, който бе едно от лицата на протестите в града през лятото.

Подписката настоява освен за освобождаването на Богомил Грозев, още за незабавно насрочване на конкурс за директор на института и назначаване на ревизия на изразходваните от Грозев средства.

Авторът на петицията и подкрепящите я призовава кмета Здравко Димитров да освободите незабавно Богомил Грозев, от поста директор на ОИ „Старинен Пловдив“. „Основните причини са несправяне със задълженията му, назначаване на кадри в общинското дружество, които не отговарят на никакви изисквания за заеманата длъжност, липсата на ясна програма и концепция за развитието на общинското предприятие, непрозрачно изразходване на общински средства и др.;
Призовавам кмета на Община Пловдив незабавно да назначи конкурс за директор на ОИ „Старинен Пловдив“ по съответния ред и нормативна уредба.  Назначаване на ревизия на управлението на ОИ „Старинен Пловдив“ в периода 2017 – 2021 г.”, пише авторът на петицията Любомир Чакъров.

 

 

Споделете ни във:

17 коментара за “Тръгна онлайн подписка с искане за освобождаването на Богомил Грозев

 1. 524 днес: http://www.peticiq.com/signatures/bogomil-grozev-ostavka/

  Като как си представя Зико, че след като разиграе едно оперетно “конкурсче” с неговите ПОСЛУШНИЦИ / подгъзници като П. П. Лебедовата Шия за “узаконяване” на Вноса от Коньовица = та оттогава щял да заработи спокойно и плодотворно в Града /коли /беси? Назначавайки ДиДжейове и блондинки? С 88 глави Щат плюс ИМОТИ?

  =РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА=

  =НЕ, НЕ, НЕ! 524 ПЪТИ.

  1. ПЪРВО ОСТАВКА / освобождаване / заслужен “отдих” на отрудения гостенин, а пък за “конкурс” ще се лъжем с кмета както цяла година досега вПОСЛЕдствие – казаха вече 555 граждани.

   1. Затрудняваме се да ги броим чак дотолкова много ШАМАРИТЕ от гражданството – с имена и адреси!- към баскетБОЛНИЯ мозъклия и към неговия послушник / подг7зник с лебедовата шия П. П. П.
    = 650! =
    (намирисва ли на ОСТАВКА / не само Грозева?)

 2. Петиция за Трингова, дето Зико направи шефка на Галерията на Гладстон, кога? Калинки без образование, без ценз, приближени на Зико и веднага на държавна хранилка, да им плащаме заплатите. Ама сигурно си е заслужила “повишението”…

 3. Аз бих подписал подписка за оставката на кмета айляк – не става за нищо и на всички пловдивчани им става очебодно…Да е само калинката Грозев…До края на мандата ще стане грозно за града ни…Просто ни трябва градоначалник, който да е в час и да му се бачка…

 4. ЩЕ ТИ СЕ “…назначаване на ревизия на изразходваните…” ли?

  На базата на обещание за разследване по точки и запетайки на КлептоКрата ТОТЕВ баскетБОЛНИЯТ мозъклия и ПОСЛУШНИК Зико беше КМЕТтоположен на изборите.

  Е, и?

  (Не само Грозев, майни; а и ПАНОВ с лебедовата шия и най-вече самото Зико =айде, прав ти път! Стига ЗАМ-фигуранти, Ортаци и КАЛИНКИ, МУТРИТЕ – ВЪН!)

  1. Да, ама майките си харесваме Панов! А Вие господин всичкознаещ архитект си освежете малко склеротичния мозък и се опитайте да пишете смислено! И не ни давайте акъл от Америка какво да правим тук!

 5. проф. д-р арх. Б. ГРОЗЕН, академик БАНда и Генерален Дирекрор на... каза:

  Научно Изследователски Общински “ИНСТИТУТ” (?!?) Старинен Пловдив =НИОИСП= процъфтява под мъдрото ръководство (с показалеца?) на отрудения мощняк и ловкач Генерален Директор г-н ГРОЗЕН.

  КАЛИНКА.

  1. Да, ама майките си харесваме Панов! А Вие господин всичкознаещ архитект си освежете малко склеротичния мозък и се опитайте да пишете смислено! И не ни давайте акъл от Америка какво да правим тук!

   1. На кмета като му писне да отговаря вместо липсващия ЗАМ-КУЛТУРист Панов, може лесно неговата “кариера” да се окаже по-кратка даже от Грозевата.

    Отговорността за възмутителния скандал не е само Грозева, тя е преди всичко отговорност на сладкодумния кръшкач П.ПАНОВ. Та сега е моментът с един куршум . . . Зико!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.