АктуалноГрадътНовини

Тръгва дългоочакваният ремонт на Кукленско шосе

Рехабилитация на Кукленско шосе започва от утре – 5-ти март 2024 г., съобщиха от Община Пловдив. Ремонтните дейности ще се извършват на етапи. Първоначално изпълнителите ще работят по източното платно в участъка между улиците „Скопие“ и „Индустриална“ – от кръстовищата на Практикер до хотел „Родопи“ в посока центъра на Пловдив. Кметът на Пловдив Костадин Димитров днес направи инспекция на подготвителните дейности преди старта на строително-ремонтните дейности.

Това е една от най-натоварените пътни отсечки в града, която се нуждае от обновяване. В Бюджет 2024 са заделени средства за нейната реконструкция, която включва преасфалтиране и обновяване на тротоарите, заяви кметът Костадин Димитров. В западното платно ще бъде извършена подмяна на ВиК мрежата.

Създадена е временна организация на движението, което ще се извършва двупосочно в западното платно. Маршрутът на автобусите от градския транспорт с номера 17 и 24 няма да се променя, уточняват от ОП „Организация и контрол на транспорта”.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Съпpyгата купи капсули, кoето тoва пpомени живoта ми и cпаси бpака ми, Ефeктът е пpосто бoмба: жeлязна epeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, яpки opгaзми и отнoво се чyвствам млaд и жeна ми е довoлнa. Toва е нов свят в сeкcа, cъжалявам cамо, че не съм го опитвал пpеди! Съвeтвaм всички да опитaт, наиcтина гoтино нещо, жeна ми кyпи тyк:–- https://use.my/meden

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина