АктуалноГрадътЖивотКварталиКултураНовини

Стотици изкачиха Хълма на освободителите за 3-ти март – ГАЛЕРИЯ

Стотици пловдивчани и гости на града изкачиха Хълма на освободителите днес по обяд, за да отбележат Националния празник на Република България – Трети март.

Церемонията, организирана от Община Пловдив, продължи по традиция около половин час, в който събралите се на върха на тепето почетоха всички жертви, паднали в освободителните борби на страната. Слово произнесе почетният гражданин на град Пловдив инж. Любозар Фратев.

С молебен в катедралния храм „Света Богородица”, отслужен от Негово Високопреосвещенство пловдивският митрополит Николай, започна честването на 146-тата годишнина от Освобождението от османско владичество в Пловдив.

На събитието присъстваха кметът на Пловдив Костадин Димитров,  командирът на Съвместното командване на специалните операции генерал-майор Явор Матеев, народният представител Радомир Чолаков, областният управител Илия Зюмбилев, председателят на Общинския съвет Атанас Узунов, омбудсманът на Пловдив Борислав Стаматов, заместник-кметове, районни кметове, общински съветници и граждани.

„Днес празнуваме духа на България, защото именно силата на българския дух ни е превела през робството към свободата, след пет века османско иго“, каза кметът на Пловдив Костадин Димитров.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Съпpyгата купи капсули, кoето тoва пpомени живoта ми и cпаси бpака ми, Ефeктът е пpосто бoмба: жeлязна epeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, яpки opгaзми и отнoво се чyвствам млaд и жeна ми е довoлнa. Toва е нов свят в сeкcа, cъжалявам cамо, че не съм го опитвал пpеди! Съвeтвaм всички да опитaт, наиcтина гoтино нещо, жeна ми кyпи тyк:–- https://use.my/meden

  2. Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт–- http://gg.gg/ketoexpo

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина