АктуалноКварталиКриминалеНовини

Среднощен екшън в Капана

Шофьор, с краден микробус Форд, удари 4 паркирани автомобила, след което избяга от местопроизшествието

Истински екшън спретна шофьор в сряда през нощта в пешеходната зона в Капана. Жители на квартала и свидетели на случилото се разказаха пред репортер на Под тепето как около 22:00 ч. микробус марка „Форд“, който се е движел по улица „Йоаким Груев“, след навлизане по ул. „Фредерик Ж. Кюри“, удря 4 паркирали автомобила.

След инцидента водачът избягва от местопроизшествието и зарязва форда.

Пристигналият екип на „Пътна полиция“ установил, че за въпросният бус е подаден сигнал за кражба от Асеновград.

Движението по ул. „Фредерик Ж. Кюри“ бе спряно за часове през нощта, докато траеха огледите, а автомобилите се пренасочваха през ул. „Стефан Веркович“.

Към полунощ пристигна следовател и криминолог, които заснеха причинените щети и започнаха следствени действия. Те се водят от IV-то РУ, разказаха потърпевши, които тази сутрин са разпитвани в управлението.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

3 коментари

  1. Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:–- https://use.my/arctik

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина