АктуалноГрадътИзбор на редактораКварталиМненияНовиниОбщина Пловдив

След две седмици пускат движението по пробива „Модър-Царевец“

Движението по пробива „Модър – Царевец“ ще бъде пуснато вероятно след 2 седмици. Връзката е почти напълно готова, но има известно забавяне в строителните дейности при изграждането на Южния обходен колектор. Това стана ясно от коментар по темата на кмета Костадин Димитров.

„Забавянето на проекта за колектора рефлектира върху работата на другата фирма, която работи по пробива. Разочарован съм от несъгласуваните работи между отделните фирми. Сега имаме готов транспортен пробив и забиваме в канализацията по Южния колектор. Превърнал съм се в инженер, архитект, строител, знам коя шахта добива якост, а това не е мой ангажимент. Утре сутринта отново събирам представители на всички фирми, работещи там, за да се съгласуват последните детайли и графици“, коментира кметът Димитров. Именно на съвещанието в общината ще се реши дали и кога точно ще бъде пуснато движението по пробива.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

5 коментари

  1. Хахахахаъ, на бас, че една трета от довършителните работи никога няма да види бял ден. Гарантирано от гробаджиите.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина