АктуалноВластГласовеИзбориМненияНовини

„Шишо-Бакшишо“ – сравнен с Бенатова – ВИДЕО

Лидерът на Възраждане оприличи бъдещият депутат от Пловдив, таксиметров шофьор с известната журналистка Миролюба Бенатова

Костадинов: … това вече е призна за деградацията на управлението в България и как плебса си мисли, че може да кове закони, така ли?!

Лидерът на политическа партия „Възраждане“ Костадин Костадинов посвети 1/4 от времето, което отдели на медиите, след консултациите в президентството на защита на председателя на пловдивската структура Емил Янков.

Припомняме, че след като преди 4 дни Пловдивчанката от „Възраждане“ адв. Елена Гунчева обяви, че напуска партията, стана ясно, че в НС на нейно място би влязъл таксиджия депутат.

Лидерът на Възраждане отговори на напускането на Елена Гунчева с цитат от Гоце Делчев

Костадин Костадинов не изчака да чуе целия въпрос от колега, който не се представи и започна така:

След като г-жа Гунчева ви обвини, че нямате експерти, доколкото разбираме сега сте наели таксиметров шофьор… (бел.авт.: тук избухва смях от страна на представителите на Възраждане и шум откъм присъстващите медии. Видеото може да гледате ТУК. Отговорът започва в 8,09 мин.)

„Така, искам само да ви обcръна внимание върху следното:

Първо, не сме наели. Въпросният таксиметров шофьор се казва Емил Янков. Хубаво би било поне да знаете името му защото мисля, че така е коректно. Въпросният таксиметров шофьор има висше образование и е икономист по образование и по професия.

Искам да ви припомня, че една журналистическа звезда караше известно време такси и това беше изкарано като нещо много достойно от някои от либералните медии в България. И то е достойно защото няма срамна професия. И тя самата си изпълняваше тази професия изключително с чест и гордост защото няма нищо недостойно.

Оказа се обаче, че когато една от звездите на либералната общност кара такси, това е нещо много хубаво и трябва да се подкрепи всячески.

Когато обаче един човек от Възраждане кара такси и ще стане народен представител, това вече е признак за деградацията на управлението в България и как плебса – цитирам между другото някое от либералните издания- си мисли, че може да кове закони.

Извинявайте, това е обидно. Обидно е спрямо българския народ, обидно е спрямо таксиметровите шофьори. Обидно е дори за хората, които метат улиците. Защото какво ни казвате вие сега в момента, че има аристокрация има и плебеи, така ли?!

Не, не, не, не , контекста …

Какво да кажем например ние, които смятаме себе си за час от българския народ. Ето заради това и заради подобно култивирано отношение към една голяма част от българския народ, огромната част от българите не просто не вярват на медиите и на някои от техните поръчители, че честно казано изпитват и много сериозна омраза към тях. Замислете се върху това“, коментира Костадин Костадинов.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина