АктуалноВластГласовеМненияНовини

Лидерът на Възраждане отговори на напускането на Елена Гунчева с цитат от Гоце Делчев

Костадин Костадинов обвърза напускането на партията от пловдивската депутатка Елена Гунчева с преговорния процес за Македония. В пост в личната си страница в социалната мрежа Фейсбук той написа цитат от Гоце Делчев за отцепниците в началото на работния ден и нарече съпартийката си „една вече бивша депутатка от Възраждане, изживяла катарзис по отношение на организацията и политиката ни“.
Припомняме, че пловдивчанката от „Възраждане“ Елена Гунчева обяви тази нощ, че напуска партията, като приложи списък с 10 причини. Сред тях бе и авторитарно управление на Костадинов.
Отцепленията и разцепленията хич да не плашат. Що да правим, когато сме си българи и от една обща болест страдаме – колкото капи, толкова и капитани“ – Гоце Делчев.
Вчера стана ясно, че се оформи нова коалиция в парламента – ПП, ДПС, ДБ и ГЕРБ. Тази коалиция прие да се вдигне ветото над преговорния процес с Македония, което днес трябва да се обсъжда в парламента. И снощи, изненадващо, една вече бивша депутатка от Възраждане, е изживяла катарзис по отношение на организацията и политиката ни. Мисля, че и за слепците е ясно защо се случва това.
Това, разбира се, няма да ни спре днес да защитим българската позиция в Народното събрание, нито ще спре Възраждане да управлява страната самостоятелно. Атаките и клеветите срещу нас ще стават все по-силни с всеки изминал ден. Което ни показва само и единствено, че сме на прав път.“

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

3 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина