АктуалноГрадътНовини

Русофили към пловдивчани: Вървете си на запад

Държавата е наша, махайте се оттук, зовяха русофилите към граждани, които не бяха съгласни с позицията им за неутралитет

30-ина русофили се събраха вчера на площад „Римски стадион“ в Пловдив, за да заявят позиция за неутралитет на България във войната, която Русия води срещу Украйна. Събитието събра познати лица, сред които представители и симпатизанти на русофилското движение „Петко Войвода“ и партия „Възраждане“.

Те развяваха български и руски знамена, споделяха позициите си и играха хоро на площада до Джумая джамия.

Възмутени пловдивчани, несъгласни с позицията им бяха словесно атакувани от русофилите. „Вървете си на запад! Държавата е наша“, заявиха русофилите на коментари, че позицията за неутралитет е срамна.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

  1. Едните тъпунгери викат : Като не подкрепяш Украйна и САЩ отивай в Русия, другите пък да заминават на Запад. Фактът е, че всеки който е останал тук е по-голям патриот от всеки, който се кълне че обича България, но е емигрирал. Който обича Родината е против всяко нацинално предателство в чужд интерес – дали ще са милиардите към Лукойл, дали милиардите към американските тецове, дали другите милиарди към консцесиите за мед и злато. А лицемерните тъпотии, като оръжие за Украйна или не, са дъвки за глупаците.

  2. Почетният консул на УКРАЙНА в Пловдив да си върне 8те дка от проект „Централ-Пловдив” на Пловдивчани!
    Крайно време е да се вкара в приличен вид и пловдивчани да могат да го посещават, защото младото поколение едвали знае какво има там!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина