Протестиращите в Пловдив блокират основните булеварди

Актуално Гласове Градът Новини

Шествито тръгна от площад Съединение към центъра по Главната към общината (ГАЛЕРИЯ)

Големият седмичен протест в Пловдив от 21-вия ден на националното недоволство срещу Кабинета Борисов – 3 и мафията в управлението на държавата тръгна от сборния пункт на емблематичния площад “Сединение” на шествие по Главната улица на града, предаде репортер на Под тепето.

Според първоначално подадения към ОД на МВР маршрут, протестиращите щяха блокират две от централните пътни артерии на втория по големина град в страната. От полицията обявиха по-рано днес, че е спряно движението на пътни превозни средства по бул. „Шести септември“ в отсечката от бул. „Цар Борис III Обединител“ до бул. „Руски“ до 20,30 часа. Заради шествието 14 автобусни линии са с променени маршрути.

Отпред на колоната вървяха възрастни хора с бастуни и трикольори, както и млади семейства с детски колички.

Мирното шествие пристигна на площад “Стефан Стамболов” където част от протестиращите поискаха децентрализация.

От там хората се отправиха към бул. „Цар Борис III Обединител“.

Видео от шествието вижте ТУК.

Стотици на протест, не искат да се налага да “Имат човек” (СНИМКИ)

Видео на живо от протеста ви предадохме във фейсбук страницата на Под тепето.

Споделете ни във:

7 коментара за “Протестиращите в Пловдив блокират основните булеварди

  1. Дернев , нали сайта ви е на хранилка при ГЕРБ ??? , защо тогава отразяваш събитие , което е в техен минус…май май НЕ СИ ЛОЯЛЕН,А ? ТРЯБВА ДА ТИ СПРЪТ ПАРИЧКИТЕ, ДА ВИДИМ ТОГАВА ОТКЪДЕ “ЧЕСТНО'” ЩЕ ГИ ИЗКАРВАШ…ПЪК да не коментирам за ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕШКИ …хаха. Това говори за ” НИВО” В ЖУРНАЛИСТИКАТА!!! АМА КВО ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ, СМЕШНИК хвани ЛОПАТАТА ЩОТ ДРУГО НЕ ТИ СЕ ОТДАВА !

  2. Ами изкарайте вашите привърженици, бе тикви гербаджийски. Един път извадихте 10 рейса цигани от Сливен и Бургас и това беше.

    1. За ГЕРБ реват само тези, които пряко получават някой лев. Тези хора от протеста няма да вземат нищо. Просто им писна хора с IQ 35, да ги управляват и крадат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.