Актуално

Преслава инвестира в супер имот в Белащица

Фолк дивата съседка по терен с Иван Чомаков

Дървото на Преслава върху имота на певицата
Дървото на Преслава върху имота на певицата
Фолк гърло №1 Преслава направи ключова инвестиция. Гласовитата брюнетка лапна супер имот в Бевърли Хилс-2- село Белащица, научи  Под тепето. Екип на сайта отиде на място, за да намери терена, върху който Преслава има намерение да гради имение. Той се намира в баровската вилна зона над селото, където къщи имат куп пловдивски богаташи. В момента, върху недвижимия имот на певицата съжителстват саморасляци, бурени, треволяци и едно дърво, което местните съвсем резонно кръстили “Дървото на Преслава”. Звездата честно може да бъде забелязана да навестява собствеността си и да чертае планове за бъдещето, в компанията я на архитект, я на инженер, я на приятел. Запознати твърдят, че тя е купила имота на далавера преди около половин година, а за инвестицията я посъветвал финансов стратег. Къщата на Иван Чомаков в Белащица
Къщата на Иван Чомаков в Белащица
Теренът е доста голям и на него спокойно могат да бъдат издигнати няколко еднофамилни къщи, мини комплекс от затворен тип, или огромна хасиенда. Какви са намеренията на Преслава, все още никой не знае. Факт е обаче, че певицата се е ориентирала правилно в момент на криза и е направила повече от добра инвестиция. Много далновиден ход в икономическо отношение, коментират анализатори на пазара на недвижимост. Най-вероятно, след като построи къща в Белащица, певицата ще продаде апартамента си в Кичука или ще го даде под наем.
Сред съседите на Преслава в Белащица е бившият кмет Иван Чомаков. Имението на анестезиолога се намира на петдесетина метра от терена на певицата. На фона на новите замъци в района, къщата на екс градоначалника направо си изглежда скромна. Наскоро докторът е заградил огромно парче земя с бетон. Там ще се простира двора му, тъй като в момента вилата почти няма такъв. Хората в селото разказват, ме Чомаков се прибира в Белащица почти всеки ден. Гарира джипът си Сузуки край дувара, а по традиция, на входа го посреща пазителят на къщата- огромна овчарка.
Близо до имота на Преслава се намира палатът на Стоян Данона- татко на гаджето на фолк певицата Анелия- Мартин. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина