Актуално

Първи снимки от спортната сватба на годината: Пиронкова се омъжи като в приказките

Каза „Да” на избраника си Михаил в Японския

Първият семеен танцНай-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова се омъжи като в приказките. Тя каза „Да” на мъжа на сърцето си Михаил Мирчев преди броени минути в градината на хотел „Маринела” в столицата. Под тепето се сдоби с първи снимки от церемонията в Японския, която върви момента. Цвети изглежда зашеметяващо в елегантната си булчинска рокля. Изключително щастлива е, разкриват присъстващи на сватбата. И описват събитието по различен начин, като част от използваните определения са „лъскаво”, „стилно”, „фантастично”, „ скъпо”, "сватбата на годината".

Сред гостите на събитието се открояват много чужденци. Голяма част от тях са от тенис средите. Сватбата на Цвети и Мишо ще продължи до късно през нощта със специална програма, след което двамата ще заминат на романтична ваканция, но тя няма да продължи дълго, тъй като на Пиронкова и предстоят поредни големи турнири.

Припомняме, че първата ни ракета и бившият футболист на Локомотив решиха да сключат брак преди няколко месеца, след 6- годишна връзка.

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Честито Мишле, удари бонуса.Пловдив обещава да не ти се подиграва вече, стана известен.Смени си фамилията, така ще е коректно към Цвети.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина