Актуално

Мирослав Илиев събра българския поп и рок елит на грандиозно парти

Меценатът Мирослав Илиев събра бизнеса и българския поп и рок елит на парти по случай 10-годишнината на фирмата си МАИ груп
 
Строителният предприемач е един от най-ревностните спомоществователи, които от години подпомагат издаването на съвременна българска музика и изпълнители като Любо Киров, Данчо Караджов, Орлин Павлов, Стенли и половинката му Люси Сланева, Мария Илиева, му върнаха жеста на щедрост с незабравим музикален купон за гостите в големия ресторант на хотел „Санкт Петербург”. 

Празникът започна с изпълнение на малките таланти от квартет „Тромпетино”. Те бяха специалната изненада за Илиев и гостите му от екипа на фестивала "Сцена на кръстопът". Бизнесменът е част от меценатското семейство, което помага да се случи театралният празник. Продуцентът на Ирен Чанкова прочете специално писмо поздравление от проф. Стефан Данаилов и връчи на Мирослав Илиев специален плакет "20 години "Сцена на кръстопът".

После водещият на празника Любо Киров покани на сцената гайдарска група, за да подаде микрофона към колегите си от поп и рок сцената. Те успяха да вдигнат на дансинга всички гости и дори строгият дрескод не им попречи да танцуват. За онези, които се наслаждаваха на хубавата музика от масите, имаше неустоими кулинарни изкушения и квалитетни питиета.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина