АктуалноГрадътЗдравеНовиниПУЛС

Премиерът е пратил Горанов, д-р Дариткова и Менда Стоянова да съобщят новината, че държавата ще отпусне нужните средства за нова детска клиника в Пловдив

Министърът на финансите и председателите на парламентарните комисии по здравеопазване и бюджет и финанси пристигнаха в УМБАЛ „Свети Георги“

Министърът на финансите Владислав Горанов, председателят на Комисията по бюджет и финанси в Народното събрание Менда Стоянова, председателят на Комисията по здравеопазване в НС д-р Даниела Дариткова пристигнаха на посещение в УМБАЛ „Свети Георги“ – Пловдив преди минути, предаде репортер на Под тепето. Визитата им е във връзка с проект за строителство на нов педиатричен и онкохематологичен комплекс към най-голямата болница в Южна България.

Те бяха посрещнати от изпълнителният директор на лечебното заведение проф. Карен Джамбазов и административният директор доц. Момчил Мавров. Пред входа на болницата ги очакваше и областният управител на Област Пловдив Дани Каназирева, а малко по-късно дойде и кметът на Пловдив Здравко Димитров. Всички заедно се отправиха към Заседателна зала „Проф. д-р Иван Зънзов“, за да обсъдят подробностите по проекта.

Най-вероятно гостите ще съобщят новината, че държавата ще отпусне нужните за построяването на нова детска клиника в Пловдив средства.

Очаквайте подробности.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина