АктуалноГрадътЗдравеНовиниПУЛС

Премиерът е пратил Горанов, д-р Дариткова и Менда Стоянова да съобщят новината, че държавата ще отпусне нужните средства за нова детска клиника в Пловдив

Министърът на финансите и председателите на парламентарните комисии по здравеопазване и бюджет и финанси пристигнаха в УМБАЛ „Свети Георги“

Министърът на финансите Владислав Горанов, председателят на Комисията по бюджет и финанси в Народното събрание Менда Стоянова, председателят на Комисията по здравеопазване в НС д-р Даниела Дариткова пристигнаха на посещение в УМБАЛ „Свети Георги“ – Пловдив преди минути, предаде репортер на Под тепето. Визитата им е във връзка с проект за строителство на нов педиатричен и онкохематологичен комплекс към най-голямата болница в Южна България.

Те бяха посрещнати от изпълнителният директор на лечебното заведение проф. Карен Джамбазов и административният директор доц. Момчил Мавров. Пред входа на болницата ги очакваше и областният управител на Област Пловдив Дани Каназирева, а малко по-късно дойде и кметът на Пловдив Здравко Димитров. Всички заедно се отправиха към Заседателна зала „Проф. д-р Иван Зънзов“, за да обсъдят подробностите по проекта.

Най-вероятно гостите ще съобщят новината, че държавата ще отпусне нужните за построяването на нова детска клиника в Пловдив средства.

Очаквайте подробности.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

2 коментари

  1. А колко ще цунат гербосудужуците, те така за оня дет духа няма да отпускат…сигурно ще си върнат 117 милки…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина