АктуалноВластГрадътИзбор на редактораКварталиНовини

Поредна издънка на „Даме Груев“

Обходният маршрут е през забранена за влизане улица

Капан за шофьори дебне преминаващите през „Даме Груев„, ако се доверят на указателната табела за обходния маршрут.

Тя ги въвежда през десен завой в забранената за влизане улица „Архимандрит Евлоги“.

Ето ви чудесен повод за ПТП-та и скандали.

Логично е шофьорите, които не са от квартала да попаднат в лапите на този капан, благодарение на гениите от общината, КАТ и всички по веригата, съгласували обхода.

Според кореняците кючукпарижани „Този маршрут е съгласуван на хартиена карта, след махмурлук от хора, които не стъпвали на място“. Хората коментират, че е малко вероятно отговорните за тази ситуация да са забравили да премахнат знака „Влизането забранено“ по еднопосочната улица, която е с такъв режим от 20 години.

Другият невъзможен вариант е някой да са се е объркал и да е искал да напише безопасен обход по ул. „Дрин“, по която трябва да се мине след „Даме Груев“, за да не се получава такъв конфликт.

Припомняме, че заради сгрешена табела бе забавено отварянето на първата отремонтирана отсечка по „Даме Груев“ – Заради един знак не е отворена ул. „Даме Груев“.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Един коментар

  1. ЕТО ТОВА Е ТВОРЕНИЕТО НА БИВШИЯ КМЕТ ИВАН ТОТЕВ И ГЕРБ И ФИРМА ТРАНСКОНСУЛТ-22 КОЯТО СЕДИ ЗАД ТОВА ИДИОТСКО РЕШЕНИЕ ЗА ЕДНОПОСОЧНИТЕ УЛИЦИ В ГРАДА И КОЕТО ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВА И ДНЕС В УПРАВЛЕНИЕТО НА ЗДРАВКО ДИМИТРОВ.ДАНО ИВАН ТОТЕВ И ЗДРАВКО ДИМИТРОВ ДА СИ ОСТАНАТ САМО БИВШИ И НИКОГА ЗДРАВКА КАНАЗИРЕВА

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина