Пловдив 112 на акция – автомобилът им стои в двора на Общината

Актуално Власт Градът Новини Разследване
Пловдив 112

Кой “прибра” пикапа, не разрешава да се ползва по предназначение и на какво основание?

Доброволците от формирование Пловдив 112 второ денонощие са изпратени в помощ на огнеборците в областта, а специализираният им пикап стои паркиран в двора на Община Пловдив на пл. “Стефан Стамболов” 1.

Същото бе и положението по време на лятната буря преди месец, когато два екипа доброволци обикаляха с личните си автомобили да премахват падналите дървета в града.

Припомняме, че автомобилът на “Пловдив 112” е закупен със остатъчни средства от бюджета на формированието.

Според информация на Под тепето от ресорният зам.-кмет Йордан Ставрев зависи той да се ползва по предназначение. При последна акция за издирване той е разрешил пикапът да изтегли аварирал личен автомобил на един от доброволците.

Отправяме следните въпроси към кмета на града Здравко Димитров, на чието пряко подчинение се водят по Наредба доброволците от Пловдив 112:

Кой “прибра” пикапа?

Кой не разрешава да се ползва по предназначение?

И на какво основание?

Споделете ни във:

7 thoughts on “Пловдив 112 на акция – автомобилът им стои в двора на Общината

 1. Няма нужда от културничко / учтивичко словотворчество „кой прибра пикапа“ когато ф наш’та ма’ала казваме КОЙ ЦУНА ПИКАПА, А?

  Под ТеЛето и Т.Г. някакси не дават мира с критични забележки на угоените в синекура заплатаджии, заплатаджийки и техните заплатаджийчета ф пловдивското СелСъветище. (Заспал Муйко в Сламата…)

  АЙЛЯК няма, майни!

  1. Резонно следва мойто въпросче: в двора на Общината скъпоценното паркоместо върху което и аз, и ти биме желали да се настаним

   #КОЙ сановник му плаща паркирането? На месец? Седмица? Ден? Час?

  2. То майни няма от години, предимно харманлийски шебеци и тъпи неуки кифли, мякащи образувания се размотават по без гащи,,и потните им селски бикове по жапанки,,,селяндурски коптор – това остана от града.

 2. гербосуджуците прибират, по примера на баце тулупий – главния прибирач…е, скоро при бай ставри ше прибират трохите от столовата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.