Пиши К.. и да си ходим!

Актуално Градът Новини Под ножа

„Пиши К.. и да си ходим!”. Изглежда такава е политиката на кмета Здравко Димитров и неговия довереник Богомил Грозев към безценното бижу на Пловдив- Античния театър, съдейки по активността на новоназначения му уредник във Фейсбук и неговите снимки там.

Малко след първата ни публикация, че лицето Григор Чолаков, по-известен като Dj Funky, е новият шеф на древната сцена, неговият профил в социалната мрежа стана недостъпен.

Dj Funky ще управлява Античния театър

За щастие, се подготвихме предварително и успяхме да „скрийншотнем” няколко негови поста, които изключително елегантно пасват на новото му амплоа.

Вижте какво вълнува артистичната душа на новия отговорник за Античния театър… Ние не бихме го коментирали, тъй като можем да станем груби, а не желаем.

Пожелайте късмет на Античния, защото ще му е нужен. Оцеляло толкова епохи, на античното съоръжение, създадено за високо изкуство, му предстои нещо като съвременно готско нашествие, ако „Въоръженият народ, най-добрият гарант за националната сигурност!” поеме нещата в свои ръце…

Споделете ни във:

29 коментара за “Пиши К.. и да си ходим!

  1. Браво, г-н Денев! Демонстрирате отлични умения в изрязване на снимки от лични профили във фейс бук, на хора, които не крият политически позиции и работят с всеки, който уважава професионалната им експертиза,без да разчитат на политически чадър. Чудесна статия за ученик от 7 ми клас,който прави домашно съчинение по литература. Висок клас журналистика! Отличен по информационни технологии, в частност социални мрежи. Спите ли спокойно? Доволен, от професионализма си? Може да оценят високия клас журналистика и да Ви поканят в национална медия, да отразявате безпристрастно събития? И да станете разпознаваем в национален ефир? Но,предпочитате Пловдив, да не предавате хората и да защитавате,от кого? От известните и популярните. Пожелания,да бъдете поканен с Вашата експертиза, да бъдете шеф на културна институция, за да работите за благото на Пловдив! Адмирации за писанията ви на ниво 7 ми клас, но..това се харесва на високо интелектуалната аудитория.

  2. Зико е крадец и мошеник, помня го още от годините когато беше барман и тогава крадеше и сега пак краде и е лизач и подлезурко! Какво очаквате от такъв кмет!?

  3. “Спряхме се на него, защото най-добре му пасва на профила.” цитирам Грозев…….
    Господин Кмете, как твоя параШУТист реши, че от цяла годин търсене е избрал диджей с надпис на фланелката “КУР” и да поства “тъжната вест, че ГЕРБ е на власт. Тази управляваща партия, която те избра на поста КМЕТ…. Лидерът ще разбере, а идват избори…….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.