АктуалноВластКултураНовиниРазследване

Dj Funky ще управлява Античния театър

Подобно на прекия си началник и той идва от София

Разликата е, че има хуманитарно образование от Библиотекарския

От няколко дни Античният театър на Трихълмието има нов уредник. Григор Чолаков, по-известен като Dj Funky.

Запознаваме ви с новия уредник на Перлата в короната на Старинен Пловдив. Той също идва специално от София, за да получи офис в Стария град. Историята напомня тази на прекия му началник, който сам съобщи на пловдивчани от малкия екран, че идва да управлява Общинския институт.

DJ Funky обяви в профила си във Facebook житейските събития, че се е преместил да живее в Пловдив и работи като уредник на Античния театър.

Един от първите поздрави гласи „Вече си по-близо до Арапя“ и е придружен с намигащ емотикон. Според информация на Под тепето именно на този плаж е укрепнало приятелството между Богомил Грозев и Здравко Димитров. Може би това красиво парче от нашето Черно море ще се окаже каналът за внос на софиянци, които да управляват града и неговите тепета.

 

Дано да няма други прилики, защото ще се наложи да натоварим още бюджета на Жилфонд.

Разликата между новия уредник на Античния театър Григор Чолаков и негови пряк ръководител е, че DJ-ят има хуманитарно образование в сферата на културата от УниБИТ, известен като „Библиотекарския университет“.

Снимки: личен профил Fb

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

15 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина