Dj Funky ще управлява Античния театър

Актуално Власт Култура Новини Разследване

Подобно на прекия си началник и той идва от София

Разликата е, че има хуманитарно образование от Библиотекарския

От няколко дни Античният театър на Трихълмието има нов уредник. Григор Чолаков, по-известен като Dj Funky.

Запознаваме ви с новия уредник на Перлата в короната на Старинен Пловдив. Той също идва специално от София, за да получи офис в Стария град. Историята напомня тази на прекия му началник, който сам съобщи на пловдивчани от малкия екран, че идва да управлява Общинския институт.

DJ Funky обяви в профила си във Facebook житейските събития, че се е преместил да живее в Пловдив и работи като уредник на Античния театър.

Един от първите поздрави гласи „Вече си по-близо до Арапя“ и е придружен с намигащ емотикон. Според информация на Под тепето именно на този плаж е укрепнало приятелството между Богомил Грозев и Здравко Димитров. Може би това красиво парче от нашето Черно море ще се окаже каналът за внос на софиянци, които да управляват града и неговите тепета.

 

Дано да няма други прилики, защото ще се наложи да натоварим още бюджета на Жилфонд.

Разликата между новия уредник на Античния театър Григор Чолаков и негови пряк ръководител е, че DJ-ят има хуманитарно образование в сферата на културата от УниБИТ, известен като “Библиотекарския университет”.

Снимки: личен профил Fb

Споделете ни във:

14 коментара за “Dj Funky ще управлява Античния театър

  1. Това ли са пловдивските офиси, за които се борите? Страшна придобивка, голям скандал. Струва си защитата на офиса, за това бюро от 60 те..

    1. Ами като така неприятно с мирис на 60-те що този добре охранен шопар-космополит се бута тук? Да си фаща пътя и на село у софийско поле широко и да си препеве тръгнало е Джоре сос след говедата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.