АктуалноГрадътКриминалеНовиниРазследване

Пълен обрат с изчезналото дете в Болярино

48 часа след изчезването на момиченце от сирийски произход в пловдивското село Болярино от Районна прокуратура съобщиха, че проведените до момента разследващи мероприятия сочат към версията детето само да е инсценирало всичко.

На извънреден брифинг, който Под тепето ви предаде на живо в страницата на медията в социалната мрежа Facebook, стана ясно, че то се е укривало в изоставена къща в населеното място, докато с всички сили на полицията, жандармерията и доброволци е било издирвано през деня.

Сигналът е подаден около 10,30 часа сутринта, а то е открито в шок по тъмно в сравнително добро състояние, след 18:30 ч., близо до парк в селото, след обаждане от човек, който чул някакви шумове.

По думите на наблюдаващия прокурор по тялото и главата на момичето има наранявания, които то по-късно е показало как е направило само.

Разследват как са получени нараняванията на изчезналото дете в Болярино

Стана ясно още, че родителите не са уведомени до момента за това, което знаят разследващите, а следствието, което се води е за отвличане, тъй като на този етап не може да бъде класифицирано по друг начин, обясниха от прокуратурата.

Всички подробности във видеото.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина