АктуалноГласовеГрадътИзбориМненияНовини

Новият председател на БСП: „Автентична лява …“ не може да представлява партията в Об С

Те обслужват интересите на Георги Гергов, а от там и на управляващите от ГЕРБ, коментира председателят на Градския съвет на Столетницата в Пловдив

„Не приемаме, и аз също като председател, действията на общинските съветници от левицата. Те са избрани от листата на „БСП за Българя“, а не с листа „Автентична, еди какво си БСП“. Това заяви в първото си интервю, след избирането му за градски лидер на социалистите в града под тепетата Иван Петков – Бебето.

Припомняме, че в разгара на вътрешнопартийните избори Социалистите в местния парламент се прекръстиха – ВИДЕО, като обявиха, че групата от „БСП за България“ вече е „Автентична лява БСП“.

Бебето призна, че ще бъде много трудно за организацията, да прави местна политика, а в същото време да няма представители в местната власт.

По думите му това, което правят левите общински съветници, е да обслужват интересите на Георги Гергов, а от там и на управляващите в града от ГЕРБ.

Новоизбраният лидер на социалистите в Пловдив остави вратата отворена и заяви, че ако във времето, съветниците приемат, че са направили грешка, то той е готов да говори с тях. Петков подчерта, че след помиите, които се изляха по време на отчетно-изборната кампания и това, което се случи в годините назад, той не може да предприеме първата  крачка.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

4 коментари

  1. Хвани едните ,удари другите!Нищо старо не сме забравили,нищо ново не сме научили!Сега ли разбраха,че Радев и ортака му и личен спонсор Чолаков са две лица на една и съща глава!Обидно е ,че когато ги предлагаха и избираха мълчаха и чак сега разбраха ,кой за какво се бори!Айде с тези фалшиви герои и два мандата в изборите ще е успех!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина