Актуално

Ники Кънчев прави “Стани рицар” в Ескалибур

Мацки играят боулинг по къси поли и токчета за 6-я рожден ден на комплекса

Image title
Ники Кънчев готви шоу “Стани рицар” за шестия рожден ден на замъка Ескалибур. Мистър Стани Богат ще води партито в събота, като ще обяви старта на играта си точно в 20 часа. Кънчев ще търси най-смелите и атрактивни гости на първия боулинг център в Пловдив в няколко шеметни категории. Естествено ще има боулинг турнир за майстори, а организаторите са включили в програмата весели състезания като голямо ескалибурско пиене на рицарски коктейли, опаковане на цветя и флиртуване с танца. Най-атрактивно обаче ще е дамско боулинг шоу, в което мацки по къси поли и високи токчета ще громят кеглите и ще правят страйкове.
Много подаръци и още изненади очакват гостите на Ескалибур в съботната вечер, която ще завърши с традиционната за комплекса заря и голяма празнична торта. Входът за партито е свободен, а всеки гост ще получи безплатно питие. Специален подарък за музикалните ценители ще поднесе саксофонистът Венелин Георгиев  с интерпретацията си на известни парчета в стил мелодичен хаус и джаз.
Гостите на Ескалибур ще имат възможност да си тръгнат с подаръци от Mr.Bricolage, Coca-Cola, Каменица, минерална вода Девин, Pit Bull, козметична компания Рефан, студио за танци „Dance to the max”, сокове Queens, водка Флирт.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина