Министър Емил Димитров: Предстои ми да бутам сгради и не съм във възторг от това

Актуално Градът Новини Политика

Росенец не е желателен и привлекателен курорт, заяви той

Бройте ме на страната на Бойко Борисов, каза по повод протестите Ревизоро

„Бройте ме на страната на премиерът Бойко Борисов. Член съм на Министерски съвет и няма как да споделям друга позиция”, заяви в Пловдив по повод нестихващите протести срещу правителството министърът на околната среда и водите Емил Димитров. Ревизоро подчерта, че всички български граждани имат право да се изразят, но различните позиции не ги прави врагове.

„По средата на полувремето не мога да сваля фланелката. Трансферният прозорец е на четири години”, вкара Ревизоро футболна лексика в коментара си.

Спря се и на казуса „Росенец” като заяви, че местността не е желателен и привлекателен курорт, тъй като след протеста в неделя никой не е отишъл на плаж там. „Защото няма път, който да води до този плаж. Има внесен проект и се прави всичко възможно да има плаж дотам”, допълни той. И спомена, че хората, които са протестирали в събота не искат на Росенец да има път, който да стига до бреговата ивица.

Министър Димитров информира, че ведомството му трябва да се произнесе и по отношение на казусите в Алепу, Св. Влас, Странджа.

„Ще се стигне до събаряне до събаряне на сгради, но има комисии, които трябва да се произнесат, както и прокуратурата”, допълни Ревизоро. Разкри още, че не е запознат с проблема в село Труд, но в същото време допълни, че е много лошо, когато някой направи нещо, а друг иска да го провали. „ На мен ми предстои да бутам сгради и не съм във възторг от това”, каза още министър Димитров.

Споделете ни във:

2 коментара за “Министър Емил Димитров: Предстои ми да бутам сгради и не съм във възторг от това

 1. Господин Ревизоро, То и испанският Ви колега не е бил във възторг като са събаряли нагъчканите хотели по испанското крайбрежие, ма го направиха и след това имат възход в туризма!!! Така че все някой трябва да започне!

  1. г-не РЕВИЗОРО, с кокала между ушите ти ф качеството ти на “министър” ф РежимаБоБоТРИ опитай се да съобразиш
   КАК СЕ Е СТИГНАЛО ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ?
   КОЛКО ЗАПЛАТИ СИ ЦУНАЛ МЕЖДУВРЕМЕННО ДОКАТО “ГРАДИЛ ИЛИЯ КИЛИЯ”?
   С КАКВО СИ СЕ ЗАНИМАВАЛ? КАКВО СИ ПИЙВАЛ? ИНдЖЕКТИРВАЛ? С ЦЯЛОТО ТВОЕ “МИНИСТЕРСТВО” КАЛИНКОИДИ?
   АБЕ ТИ КЬОРАВ ЛИ СИ, ЧЕ ВКАРАХТЕ “КОНЯ В Ря’КАТА”?
   ЧИБА, ЦЯЛАТА ШАЙКА!
   ИМАЛИ СМЕ БИЛИ ПРАВО НА МНЕНИЕ!
   ИМЕННО!
   ЧИБА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.