АктуалноГласовеКриминалеНовиниТемида

Майката на Митко от Цалапица: Радвам се и плача едновременно – ВИДЕО

Мисля, че Рангел ще си разкаже всичко, за това какво се е случило и за онези, които са замесени в убийството на Димитър. Не мисля, че ще поеме вината на някой.”

Атанаска Бакалова – майката на убития Митко от Цалапица, разбрала от медиите, че обявеният за издирване с европейска заповед за арест Рангел Бизюрев е бил заловен днес в Дания. Тя през сълзи благодари на всички, които са помагали в издирването на обвинения задочно в убийството на сина ѝ, както и на медиите, които са отразявали всичко по темата.

По-рано днес окръжният прокурор и представителите на МВР Стефан Джолев, инспектор Атанас Малинов, старши комисар Георги Чергов и комисар Георги Ташев се срещнаха с нея, за да й съобщят за задържането на обвиняемия за убийството.

След края на нарочния брифинг в прокуратурата тя говори пред журналистите и сподели информацията, че са ѝ показали снимки от задържането, на които тя го е разпознала.

Показаха ми негова снимка, доста е напълнял, явно доста добре е гледан, а  кой му е помагал следва да разберем. Няма как човек сам от Германия да стигне до Дания и то без пари в джоба си. Делото на близнаците е на 1-ви декември- петък, ние ще бъдем там , искаме да чуем как се задвижват нещата. След разпита на Рангел може да се промени и обвинението на близнаците, но това дело в петък не трябва да тръгва”, разказа Атанаска.

Вижте още какво каза тя във видеото

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина