ГрадътЗдравеНовини

Безплатни тестове за кожни алергии в Пловдив

Изтъкнатият дерматолог и алерголог доц. д-р Румяна Янкова ще ръководи провеждането на XV Национална кампания за диагностика и профилактика на кожни алергични заболявания от 4 до 8 декември в оглавявания от нея Център по алергология и дерматология на Университетски медицински комплекс „Пълмед“ – Пловдив. Тази година водещата тема на кампанията са Кожните алергии в активния живот след пандемията (POST-COVID).

Националната кампания се организира за поредна година по инициатива на Секцията по дерматоалергология към Българското дерматологично дружество и е под егидата на Европейската академия по дерматология и венерология (EADV) и Европейската инициатива за профилактика на професионалните заболявания на кожата (EPOS), в която участват 30 европейски страни.

Графикът на безплатните прегледи е следният: 4 декември от 09:00 до 11:00 ч., 5 декември от 10:00 до 13:00 ч. и 6 декември от 11:00 до 13:00 ч., като съответно на 7 и 8 декември ще се извърши отчитане и анализ на резултатите, ще се дават предписания за лечение и ще се планират допълнителни дейности с пациенти.

Предварителното записване за преглед става на тел. 032/607300 или директно през платформата Superdoc.bg.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина