Коронавирус и в Спортното училище

Актуално Изпод тепето Новини

Учител от Раковски и учениците от четири пловдивски училища са диагностицирани с коронавирус през изминалото денонощие. В ОУ „Христо Ботев“ в Раковски положителна проба е дал преподавател на 2А клас, който последно е водил занятия на 16 октомври. Под карантина са контактните  деца от класа. От РЗИ са издали предписание до директора на училището за завишаване на контрола по спазване на противоепидемичните мерки, завишаване кратността на дезинфекцията и правилната и постоянна употреба на лични предпазни средства.

Диагностициран с коронавирус е ученик от от 7 Б клас в ОУ „В. Левски” в Пловдив. Последното му посещение в училище е на  16 октомври. Не се налагат допълнителни противоепидемични мерки в училището, съобщават от РЗИ. Допълнителни мерки не се налагат и в                 ОУ “Княз Александър“, където е диагностициран ученик от 7 А клас.

Епидемиологични проучвания се извършват в две пловдивски училища. В ОУ „П. Славейков“ е диагностициран ученик от 3Г клас, а в  спортно училище „В. Левски“ положителна проба е дал ученик от 12А клас.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.