Кметът атакува областния управител пред майки от Украйна

Актуално Власт Гласове Новини

Здравко Димитров коментира различни теми, вмъквайки критики за Областна управа и коалиция

Наталия Елис демонстративно напусна събитието и излезе с нарочен пост в социалната мрежа

Кметът на Община Пловдив Здравко Димитров използва присъствието на медии тази сутрин при посещението си в ремонтираната Белодробна болница, за да атакува областния управител Йордан Иванов по различни теми.

Направи го в изключително неподходящ момент, пред хора в нужда, за които политическите местни крамоли са последното, от което имат нужда.

Альона от Запорожие: Искаме само спокойствие и мир, нямаме нужда от нищо повече

Това се случи по време на настаняването на първите майки с деца, бежанци от войната в Украйна, в обновената сграда, която ще им служи за втори дом.

Той започна с две – три изречения похвала за ОП-тата, които са работили по ремонта и премина на критиките:

Използвам случая да апелирам най-после областна управа, държавата, който отговаря там в областна управа, министерствата, институциите, да влязат в ролята си за Пловдив относно проблемите на тази тема.

Г-н Титюков ще каже колко писма сме писали, резултатът не е такъв, какъвто трябва да бъде. Имам чувството, че някой бяга от отговороност … Намерихме помещение, ремонтираме го, но с това не значи, че на някой отговорностите отпадат. Напротив, аз не съм видял някой да дойде от областна управа…“

После Зико разказа, че гледал по телевизията колегата си от Садово, който лично се борел с градушката, а и там нямало никой от областна управа.

В този момент двигателят на украинската общност в Пловдив Наталия Еллис стана демонстративно от стола и напусна залата, в която се провеждаше пресконференцията – бившата столова на болницата.

Здравко Димитров обаче не разбра какво означава този жест и продължи речта си в същия дух като разказа той какво правел като областен, когато паднала подпорна стена в Катуница и как Борисов го извадил от МС, за да затвори кариерите в Белащица.

„Не само да си носим костюмите, трябва да има и отговорност, нека да си влязат в ролята„, уж приключи темата градоначалникът.

След края на събитието Наталия Еллис излезе с нарочен коментар за случилото се в социалната мрежа.

Очаквайте продължение

Споделете ни във:

9 thoughts on “Кметът атакува областния управител пред майки от Украйна

 1. МИКИ ПОПЪТ иска градските ПАВАЖИ =послушникът няма да откаже! каза:

  Послушникът на Аятоллах Миколай едвали ще му откаже на иск за БЕЗПЛАТНО подаряване на всичките гранит/сиенитни павета от Града – искане отправено тия дни (ама бая ТИХОМЪЛКОМ, те съветниците ша го прогласуват …радостно, щом е за попа Миколай! Със злия поглед, с ролекса и пожарникарската сирена)

  Твърда валута!

  То аслъ друго като не остана за разграбване…

  1. ДЕРНЕВ укрива МИКИ ПОПА! линк: https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Istina-e-Dyado-Nikolai-iska-ot-Obshtinata-bezvuzmezdno-500-tona-paveta-1277578 каза:

   Ето линк към тайната далавера на *р*вославните ХИЕНИ:
   https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Istina-e-Dyado-Nikolai-iska-ot-Obshtinata-bezvuzmezdno-500-tona-paveta-1277578

   Иво, ‘свинете, ‘ма не можеме да мълчиме!

 2. Голям срам е този кмет. Пловдив уж град с претенции, а да избере такова недоразумение за кмет!

  1. Булгар,Булгар маа!Бай Ганю с дисагите и мускалчетата не е виновен!Той винаги е отгоре ,като овча лой!!Мазен и проз като ГЗ!

 3. Само му чуй малоумното самохвалство Зиково как се бил той НАВЪРТАЛ милият при разни фото-случки по събития.

  С мощната ленторезачка с двойна галигануда (а и с първокопачката, а?)

  За пет пари работа няма свършена, особено като сравним с предизборните обещания как щял да разобличи маминиа КлептоКрат (партайгеносе) ТОТЕВ, вече с имунитет до Давност…

 4. зико русофилната робска мастия опраска малкото останало в града каза:

  Кметът Простак атакува Демокрацията и Свободата!

  1. ПОСЛУШНИК на БългароСъветския МУТРО'ПОЛИТ'ик Миколайчик каза:

   БаскетБОЛНИЯТ мозъклия е ПОСЛУШНИК на *р*вославния епи-скоп (над-взирател) със злия поглед, с ролекс и лимузина с пожарникарски сигнализации.

   Заедно със своя ПОСЛУШНИК междуселския навлек Глав“Арх“ Ахрянов те са съГРАДИЛИ КИЛИЯ =Excrementus Fecalis Maximus= на своя Аятоллах върху Джамбаз Тепе над Понеделник Пазаря.

   НЕЗАКОННО СТРОИТЕЛСТВО освен в Столипиново има и ПУП-аво!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.