Кандидатът за правосъден министър на ИТН се оттегли

Актуално Власт Избори 2021 Новини

Бил атакуван, достойнството му не позволило да продължи

Лични причини накарали кандидатът за правосъден министър на ИТН Момчил Иванов да се откаже от позицията. Това съобщи номинираният за премиер Пламен Николов.

Защото всичко онова, което се наложи да преживее като изказванията и публикации в пресата, не позволява на неговото достойнство да продължи с тази сага“, обясни Николов, цитиран от dnes.bg. Той добави, че новата кандидатура ще бъде обявена съвсем скоро.

Председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов упрекна част от медиите, че разпространяват фалшиви новини за Иванов.

„Отвратен съм от част от медиите, които минават за демократични. За фалшивите чатове, които публикуваха, за ада, на който подложиха семейството му. Когато преди кметските избори една жълта медия извади секси снимки на една дама, с която живееше кандидатът за кмет, тогава от „Демократична България“, бяхте възмутени. Сега т.нар. демократични медии се приравниха до „Пик“ и „Блиц“, остро отбеляза съпредседателят на ИТН Тошко Йорданов.

В последните дни в някои медии бяха публикувани стари позиции на Иванов от фейсбук, в които той нарича т.нар. „демократична общност“ „соросоиди“, „майкопродавници“ и „гнусна паплач“ посочва news.bg. В други пък „сензационно“ бе изнесен предполагаем чат на Иванов с негова студентка със сексуално съдържание.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ dnes

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.