Камиони и рейсове блокираха десните ленти на входовете към Пловдив

Актуално Градът Новини Под ножа

Протестът на превозвачите в Пловдив е в ход. От сутринта десетки камиони и рейсове, както и тежка строителна техника, блокираха десните ленти на основните входове към града Стотици тирове и строителна техника блокираха десните ленти по основните входове на Пловдив- Голямоконарско шосе, Кукленско шосе, Асеновградско шосе и Цариградско шосе.

Протестиращите анонсират, че около 300 камиона и автобуса ще се включат в шествието из града, което стартира в 11ч. Очаква се то да предизвика временен транспортен хаос, тъй като ще премине по главните градски артерии.Превозвачите обаче подчертават, че ще се постараят да не затрудняват много движението. Собствениците на фирмите, обслужващи градския транспорт, пък няма да спират рейсовете.

Споделете ни във:

6 thoughts on “Камиони и рейсове блокираха десните ленти на входовете към Пловдив

  1. За какво протестират след като ние, потребителите на услугите им, поемаме крайната цена, включително тази на горивата. Те ли я плащат от джоба си? Това си е организирана акция на определени политически сили, свързани с икономическата мафия, които целят свалянето на правителството. Другото са байки.

  2. Гербосуджуците ги натириха да висят като бръснарски каиши в мизерията,,,нечестиви люде. неуки, невежи и с ниска умствена и душевна хигиена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.